Egy másik Epic játék adta az ihletet.

Azt hihetnénk, hogy az Epic Games a rengeteg Fortnite skin és együttműködés mellett már a játékot magát el is hanyagolja, ám nem is tévedhetnénk nagyobbat. A jelenleg, fájlokban található információkból leszűrhető, hogy több újdonsággal is készülnek a fejlesztők. Az év második felében megérkezhet a Creative 2.0, de az FPS nézet debütálása sem lehet már olyan messze. A legújabb frissítés pedig egy Rocket League-ből ismerős funkciót hozhat magával, a játék már készen áll rá.

Így rendszerezhetjük a virtuális raktárunkat!

Locker archive gameplay. Via: (@InTheShadeYT) from FortniteLeaks

A Fortnite legújabb funkciója a Locker Archive nevet fogja majd viselni. Akik évek óta játszanak a játékkal és tisztességesen teljesítették a küldetéseket megvásárolt Battle Pass mellett, azoknak szinte az ezret karcolhatja a kozmetikai tárgyak listája. Nem árulunk el nagy titkot, hogy a játékosok nagy része ezeknek 10%-át sem használja, így rengeteg felesleges skin, spray vagy épp emote árválkodik a Lockerben.

Az Epic Games a másik játékukból, a Rocket League-ből hozna át egy hasznos funkciót. A Locker Archive segítségével egy virtuális raktárba helyezhetjük a nem használt skineket. Így az outfit, wrap stb. választó képernyőkön csak azok a megvett vagy megszerzett tárgyak jelennének meg, melyeket biztosan használunk a mindennapok során. Természetesen ez nem egyenlő a törléssel, bármikor visszaállíthatjuk majd a „raktárba” helyezett cuccokat. A funkció már a hétfő délelőtti frissítéssel élesedhet, ám az is előfordulhat, hogy csak egy későbbi időpontban debütál.

Optimus Prime is hamarosan megérkezhet a Fortnite szigetére

https://leet.hu/jbl-bt/

×