Rengeteg meccs végkimenetelébe beleszóltak.

Egy olyan komplex és gyakran frissülő játék, mint a Warzone sosem lesz hibamentes. A játékban az elmúlt évek során ezerféle hibajelenségre bukkantak a felhasználók és várhatóan a jövőben is így lesz ez. Egy részük természetesen vizuális jellegű, mely a játékmenetbe nem igazán szól bele, ám vannak olyan bugok is, melyek akár meccsek végkimenetelét is módosíthatják. Szerencsére a Raven Software ezeket viszonylag gyorsan fixálni szokta, ám minden hétre jut valami manapság.

Ezúttal a sebezhetetlen, halhatatlan játékosok tértek vissza a három pályára!

 

Az elmúlt héten sokan panaszkodtak arra, hogy nem igazán akartak meghalni az ellenfelek, hiába lőtték őket teljesen lyukasra. Ilyenkor a közösség másik része igyekszik az adott játékos hibájára fogni a történtetek, utólag azonban mindig kiderül, hogy sajnos ezúttal is a Warzone a hibás.

A fenti Twitter üzenetbe ágyazott videóban jól látható, hogy már a harc elején is furcsállja ellenfele „kitartását” TrickyRick. Később egyértelmű jele is lesz annak, hogy valami nem stimmel a játékkal. A kitartó tűzpárbaj után még egy kivégző animációt is elindít a játék, főhősünk ünnepelné is a győzelmet, ám ellenfele továbbra is él és virul, majd szépen meg is öli Ricket. Egyelőre nem tudni, hogy valamilyen újonnan felfedezett glitch vagy éppen csalás állhat a dolog mögött, de mindenképpen kezdenie kell valamit ezzel a fejlesztői brigádnak.

Te belefutottál már hasonlóba?

Így intézheted el pofonegyszerűen a Rebirth Island tornyos campereit | WARZONE

https://leet.hu/jbl-bt/

×