Ezúttal nem nyúlt hozzá a metához a fejlesztői brigád.

Míg az elmúlt szezonok során a szerdát várták leginkább a Warzone rajongók, addigra Season 4-ben a csütörtöki napokon érkeztek eddig a nagyobb változtatások. A játékosok és a tartalomgyártók is tűkön ültek, sokan ismételten nerfeket és buffokat vártak a Raven Software programozóitól. Röviddel 17 után érkezett is a szokásos hivatalos bejegyzés a Twitter fiókon, ám a fejlesztők úgy döntöttek, hogy a héten nem akarják felzavarni a metalisták állóvizét. Érthetetlen, hogy a tegnapi Rebirth és Fortune’s Keep hotfix miért nem várhatott máig, ám bizonyára nyomos oka volt a Ravennek.

Nézzük is, hogy milyen hibákat javít a csütörtök esti Warzone frissítés!

 

Maga a fejlesztői brigád is kis frissítésként jellemzi a csütörtöki javítócsomagot, így nagy változásokra nem érdemes számítani, ám több, idegesítő hibát kigyomláltak azért. Nézzük is, hogy mely bugokkal találkozunk kevesebb eséllyel:

  • Ismételten több helyet is javítottak a fejlesztők Fortune’s Keep szigetén, melyek jogosulatlan előnyhöz juttathattak bizonyos játékosokat
  • Mostantól nem találkozhatunk üres Loadout Dropokkal, ha elásott kincsek után kutatunk
  • Mostantól az AI ellenfelek nem kezdik el hibásan támadni a Trophy Systemeket, ha túl közel raktuk le hozzájuk,

Úgy tűnik, hogy a héten több Warzone újdonság már nem érkezik, ám bármikor meglephetnek minket a fejlesztők Korábban volt már rá példa, hogy pénteken élesedett egy-egy utólagos fejlesztés.

Mi a helyzet a nerfek, buffok után? – Ez most a Warzone 10 leghalálosabb fegyvere

https://leet.hu/hutes/

×