Egy teljesen új irányt tesztel hamarosan az EA Sports, aminek valószínűleg minden FIFA játékos örülni fog.

Biztosan sokan emlékeznek arra, hogy tavaly júliusban jelentek meg a FIFA 21-ben az első Preview csomagok. A fejlesztők akkor tapasztalták meg, hogy hogyan működik a modell, na meg azt, hogy hogyan reagálnak rá a játékosok. Mivel mindenki imádta, a FIFA 22 alapfunkciója lett a Preview Pack.

Reméljük most is ez lesz a helyzet a Weekend League átalakításokkal, ugyanis újfajta csomagok érkeztek a FIFA 22 forrásfájljai közé.

Ezek a csomagok egyszerre tartalmaznak TOTS, illetve Shapeshifters lapokat, vagyis végre promókártyákat is nyithatunk a hétvégi torna eredményének jutalmaként.

A minimum 14 győzelemért járó eladható csomag valószínűleg egy 90+ Shapeshifters és EFIGS TOTS lesz, amiben összesen három darab lapot találunk majd a megadott kritériumon belül.

A Pickek egy fokkal jobbnak tűnnek, ott az alsóhatár 92-es összérték, s lehet benne minden (is). Itt nincs garancia arra, hogy a nagy ligákból érkezik a TOTS, így nyithatunk Gravenberchet, vagy akár Taliscát is. Viszont ami miatt megéri küzdeni, az a Shapeshifters, illetve a Hero Shapeshifters rész.

Jó látni, hogy a fejlesztők meghallgatják a játékosokat és hajlandók kísérletezni újdonságokkal!

Ezt olvastad már?

Esküsznek a leakerek, hogy ütős FIFA promó jön pénteken

 

×