Ezen a héten sem érdemes lemaradni az Epic Games Store teljesen ingyen kínált értékes tartalmairól.

Az Epic Games már nagyon sokszor, talán már gyanúsan sokszor bizonyította, hogy az ajándékozásban egyszerűen nem ismer határokat. Nagyjából ezt bizonygatják ezen a héten is, amikor csütörtökre fordulva újabb értékes tartalmakat kezdtek a játékosok ölébe szórni – jó szokásukhoz hűen teljesen ingyen.

A mai naptól fogva, pontosabban július 14-től kezdődően nem kevesebb, mint 45.000 forint értékre tehető cuccokra csaphatnak le a játékosok az Epic Games Store felületén. Ehhez pedig nem kell mást tenni, mint ellátogatni az Epic boltjába, bejelentkezni, majd igényelni az ingyenes javakat. Erre egy teljes hét áll rendelkezésre, és érdemes is élni a lehetőséggel. Az Epic ugyanis nem mást kínál,

mint az 5000 forint értékű Wonder Boy: The Dragon’s Trap-et, illetve több mint 40.000 forint értékű in-game tartalmat az Idle Champions of the Forgotten Realms-hez.

Ez utóbbi egyébként egy teljesen ingyenesen elérhető, a D&D világában játszódó stratégiai játék, amiben a legendás fantasy univerzum megannyi hősével és szörnyeivel vívhatunk egészen szórakoztató csatákat. Az Epic által kínált Baeloth’s Gladiators of the Black Pits Pack elvileg több mint 100 dollár ~ most éppen 40.000 forint értékben kínál különböző játékbeli javakat, amit mindenki, aki az EGS-en keresztül lép be a játékba (és igényel) megkap.

 

A Wonder Boy: The Dragon’s Trap ezzel szemben egy végtelenül egyedi, és egészen mutatós kézzel  rajzolt (de ha akarjuk, akkor pixelgrafikás) akció-platformer, amiben a kis hősünket sújtó átokra kell gyógyírt keresnünk, mielőtt teljesen szörnyeteggé változnánk. A bibi csak az, hogy az utunkat megannyi sárkány állja, akik nem is szégyenlősek az életünkre törni, így kénytelenek leszünk megvédeni magunkat. Csakhogy minden legyőzött ellenféllel erősödik az átok, így nem árt sietni a dolgunkkal.

Az ajándékokat mától, július 14-től egészen július 21., délután 17:00-ig adhatod az Epic Games Store-on a játéktáradhoz, és örökre ott is marad.

×