Egy tárgyat nerfelt a Raven Software csapata.

A Season 4 egyik legnagyobb újdonsága egyértelműen a Fortune’s Keep nevet viselő, kisebb méretű pálya. Szerencsére a Rebirth rajongóknak sem kellett sokáig szomorkodniuk, hiszen egy hét után visszakerült a rotációba, így jelenleg három helyszín közül is válogathatunk. Július végén ez kicsit változni fog, ekkor Rebirth és Fortune’s Keep folyamatosan cserélődik majd bizonyos időközönként.

Az elmúlt időszakban több fejlesztés, finomítás is érkezett a kisebb pályákhoz. A fejlesztők rengeteg helyet kijavítottak, ahova beszorulhattak eddig a játékosok, Fortune’s Keep esetében a Buy Stationök számát is megnövelték a hét elején. A jövőben is várhatunk még hasonló frissítéseket, ezek közül egy már meg is érkezett szerda este.

A Radar Jammer tulajdonságán változtattak a fejlesztők Rebirth Island és Fortune’s Keep szigeteken!

Az elmúlt időszakban több felhasználó is panaszkodott, hogy túl sokszor kerül „JAMMED” állapotba, melyekért a Radar Jammer eszközök felelősek. A kisebb pályákon ez hatványozottabban fordult elő, hiszen sokkal kevesebb hely áll adott számú játékos rendelkezésére, így értelemszerűen nagyobb eséllyel szaladunk bele egy ilyen tárgyat használó ellenfélbe. Sokan a droprate csökkentését javasolták, ám a Raven Software mérnökei máshogy döntöttek, bizonyára a belsős statisztikák alapján. A szerda esti frissítés után Rebirth Island és Fortune’s Keep szigeteken 20%-kal csökkent a Radar Jammerek hatósugara, a fejlesztők pedig továbbra is aktívan figyelik a statisztikákat. 

A PlayStation Plus előfizetők most ingyenes Warzone csomagot kapnak

https://leet.hu/hutes/

×