A kevésbé rutinos játékosok pedig az Item Shopban is megvásárolhatják.

Az elmúlt időszakban kétszer mérhették össze tudásukat az Androidos Fortnite felhasználók. A Samsung ráhatás miatt csak Galaxy kupáknak hívott versenyeken kizárólag a Google operációs rendszerét használó, mobilos játékosok eshetnek egymásnak, ezúttal is egy galaxis tematikájú outfitért. A leakerek már a legutóbbi frissítésben nyomokat találtak erre, ám a hivatalos megerősítésre egészen szerda délutánig kellett várni, ekkor az Epic Games a Fortnite hivatalos Twitter oldalán jelentette be a Galaxy Cup harmadik felvonását.

 

Nézzük is a legfontosabb részleteket!

Az összecsapásokra július 16-án és 17-én kerül majd sor. A játékszabályokat ezúttal a Zero Build Solo-hoz igazították a fejlesztők, így az építésben kevésbé jártas felhasználók is nyugodt szívvel belevethetik magukat a meccsekbe. Az európai régi legjobb 4500 játékosa idő előtt megszerezheti a fenti videóban szereplő Khari (Galaxy Evolved) Outfit és Truth’s Quiver Back Bling párost, ám azoknak sem kell csüggedniük, akik kevésbé gyakorlottak a kompetitív kupákon.

Nyolc pont megszerzéséért a lockerünkbe kerülhet a fentebb is látható Galaxy Creaton Spray. Mindkét nap két óra és 7 meccs áll a játékosok rendelkezésére, hogy bebizonyítsák rátermettségüket a kupákon. A pontos kezdési dátumokat a Fortnite „Compete” (Kupa ikon) fülén tekintheted meg. Az outfit később az Item Shopba is megérkezik majd, így bárki megvásárolhatja majd július második felében.

Game Pass vs PS+ – Melyik a jobb játékszolgáltatás?

https://leet.hu/hutes/

×