A streaming szolgáltató felvásárolta az ingyenesen játszható Heardle-t, ami ettől csak még jobb móka lesz, de egyelőre nem nekünk…

A Spotify felvásárolta a Heardle zenés kvízjátékot, aminek így viszonylag rövid önálló rivaldafény jutott, hiszen csak az év elején kezdte felkapni a közönség. Kár lenne viszont temetni, mert a szolgáltató nem kinyírni, vagy átalakítani akarja – épp ellenkezőleg:

plusz funkcióval bővíti.

Az NME a Spotify blogján szúrta ki a bejegyzést, amiben a cég közli: felvásárolta a Heardle-t. Azt nem árulták el, hogy mennyiért csaptak egymás markába a gyártóval, de azt igen, hogy a játék INGYENES marad, sőt, a Spotify egyáltalán nem tervez rajta semmilyen alapvető változtatást, csupán hozzátenni szeretne.

Forrás: The Hustle

A Heardle annyiban módosul, hogy a játékosok egy-egy kérdéssor végén teljesen egészében meghallgathatják a vonatkozó dalokat.

„A Heardle bebizonyította, hogy nagyon szórakoztató módon képes rajongók millióit összekötni az általuk ismert, vagy számukra még új zenékkel, mi több: lehetőséget kínál arra, hogy együtt játszanak a barátaikkal”

– méltatta az alkalmazást Jeremy Erlich, a Spotify zenei igazgatója.

Van rossz hírünk is: nem tudni, hogy a Heardle mikor érkezik meg a Spotify-ra Európában, mert egyelőre csak Észak-Amerika, Anglia, Írország, Ausztrália és Új-Zéland területére koncentrálják. De kötve hisszük, hogy sokáig kihagynák a buliból a világ másik felét, szóval figyeljük a híreket!

Erlich hozzátette: a Heardle már a debütálása napjától gyűjti a hűséges követőket, ami egybevág az ő szándékaikkal, nevezetesen azzal, hogy

megpróbálják interaktívabbá tenni a Spotify világát.

 

Egyre jobban csinálják:

A Spotify tudja, melyik dallal úsznád meg a Stranger Things Vecnájának haragját

 

 

×