A PlayStation Plus előfizetői most ingyenes ajándék Call of Duty csomagot húzhatnak be, ami PlayStation 5-ön és PlayStation 4-en is elérhető.

Miután hivatalosan is elindult a PlayStation Plus teljesen új formája, talán nálunk egy egyre többen fizetnek elő a szolgáltatásra. Ez már csak azért is jó dolog, mert az Activision és a Sony megállapodása még mindig érvényes, vagyis most is jár a Warzone játékosoknak a szokásos ingyenes Combat Pack. Mivel nemrég indul a Vanguard és a Warzone Season 4, így a Combat Pack is frissült,

amit a PS+ előfizetők ingyen húzhatnak be.

Ez teljesen ingyenes azok számára, akik előfizettek a PS Plusra. A csomag tartalmaz egy új Operator skint Halima Zambardihoz, néhány új blueprintet, emblémát, dupla XP tokent még pár finomságot.

 

Amennyiben érdekel, a csomagot itt tudod letölteni.

Egyébként nem meglepő, hogy a Sony ingyenes extrákat kínál a PS Plus előfizetőknek a Call of Duty-ban. Az együttműködés jóvoltából ez rendszeres, azonban most, hogy a PS+ megújult és rengeteg játékot kínál, hasonlóan az Xbox Game Pass-hoz, érdemesebb előfizetni, mint valaha. Arról nem is beszélve, hogy ez a csomag csak PS konzolokra érhető el.

Íme a csomag teljes tartalma:

-Legendary Operator Skin for Halima Zambardi
– Legendary Shotgun Weapon Blueprint
– Legendary LMG Weapon Blueprint
– Legendary Emblem
– Legendary Watch
– Epic Charm
– Epic Sticker
– Epic Calling Card
– Legendary 60-minute Double XP Token

Ezt láttad már?

Egy nagy kedvenc is visszatér – Ezekkel a játékmódokkal érkezik a COD: Modern Warfare II

 

×