Bőven lesz minek örülnie a PlayStation játékszolgáltatásának Extra és Premium-csomagját választó előfizetőknek.

A Sony ugyan komoly lépéshátrányban van a konkurenciához képest a nemrég útjára indított, kibővült-megújított PS+ játékszolgáltatásával, amiből szemmel láthatólag hónapról-hónapra egész rönköket faragnak le. Legalábbis ezt bizonyítja az első havi játékkínálat bővülés, ami júliusban nem kevesebb, mint 17 újabb remek játékot jelent az előfizetők számára.

Persze nem mindenkinek, ugyanis a PS+ a Game Passal szemben három választható csomagból áll, amiből csak kettő, az Extra és a Premium enged hozzáférni a gigantikus katalógushoz. Természetesen az Essential-tagoknak sincs miért szomorkodni, hiszen ők több kiváló ingyen játékot is kapnak, ha pedig feljebb váltanának, akkor csak a csomagok közötti jóárasított különbözetet kell kifizetniük, mielőtt a valódi havidíjat fizetnék.

És van bőven van miért az Extra és a Premium tiereket választani, ha viszont eddig a 400+ és a közel 800 játékot tartalmazó kínálat nem hozta volna meg a kedvet hozzájuk, akkor talán majd a júliusi érkezők.

 

A legnagyobb szenzáció egyértelműen a cyberpunk világba kalauzoló macska-szimulátor Stray lesz, ami amellett, hogy egy szuperizgalmas Annapurna-alkotásnak ígérkezik, ez az első olyan cím is, ami már a megjelenése napjától elérhető a PS+-ból. A másik két nagy durranás a Final Fantasy 7 Remake – ami a PS4-re megjelent alapműnek a jelentősen kibővített és kipofozott verziója -, illetve a már egészen élvezhetőre kikupálódott Marvel’s Avengers lesznek.

Mellettük befutnak még a Ubisoft+ Classics további darabjai is, de a kisebb gyerekeknek is kedveznek néhány könnyedebb mókázással. A Premium-előfizetők pedig mindezeken felül még két klasszikusnak is örülhetnek.

Íme a július 19-én érkezők teljes listája:

Az alábbi címeket az Extra és a Premium-tagok egyaránt elérik:

  1. Stray (PS4, PS5)
  2. Final Fantasy 7 Remake Intergrade (PS5)
  3. Marvel’s Avengers (PS4, PS5)
  4. Assassin’s Creed Unity (PS4)
  5. Assassin’s Creed IV Black Flag (PS4)
  6. Assassin’s Creed Rogue Remastered (PS4)
  7. Assassin’s Creed Freedom Cry (PS4)
  8. Assassin’s Creed: The Ezio Collection (PS4)
  9. Saints Row IV: Re-Elected (PS4)
  10. Saints Row Gat out of Hell (PS4)
  11. Spirit of the North: Enhanced Edition (PS5)
  12. Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure (PS4)
  13. Jumanji The Video Game (PS4)
  14. Paw Patrol on a Roll! (PS4)
  15. ReadySet Heroes (PS4)

Az alábbi játékok kizárólag a Premium retro-katalógusából érhetőek el:

  1. No Heroes Allowed! (PSP)
  2. LocoRoco Midnight Carnival (PSP)

Könnyen előfordulhat, hogy ez a cikk is érdekelhet:

Game Pass vs PS+ – Melyik a jobb játékszolgáltatás?

 

×