Alig egy hetet tesztelték csak a játékosok.

Múlt héten érkezett meg a PUBG legújabb pályája, Deston a tesztszerverekre. Már akkor sejteni lehetett, hogy nem sok időt tölt el azon a kliensen és július 13-ától már minden játékos próbálgathatja a friss fejlesztést. Úgy tűnik, hogy nem merült fel komolyabb probléma, hiszen a PUBG Support fiókja már hétfőn megerősítette a szerda kora hajnali frissítési időpontot.

Deston

A mapról korábban keringett már egy rosszabb felbontású változat, ám a fenti képen kiváló minőségben elemezhetjük az új szigetet. Néhány pályaspecifikus újdonság is érkezik:

  • ASCENDER – A PUBG fejlesztői erre a névre keresztelték el a pályán megtalálható kötélrendszert, mellyel pillanatok alatt feljuthatunk a hatalmas épületek tetejére
  • AIRBOAT – Kétéltű járműről beszélhetünk, vízen és szárazföldön is bevethető lesz az újdonság
  • O12 – A játék legújabb shotgunját köszönthetjük benne, irgalmatlan tűzgyorsaságra számíthatunk majd, közelharcokban kiváló szolgálatot tehet
  • Utility Parachute – A Warzone-hoz hasonlóan minden játékos automatikusan kap egy ejtőernyőt, hogy ezzel hidalhassák át a nagyobb eséseket, ugrásokat. Korábban opcionális kiegészítő volt ez a játékban, most úgy tűnik az új pályán “kötelező” mechanikává fejlődött.

 

A fenti videóban a fejlesztők össze is foglalták az újdonságokat, így valamennyire képben lehetünk velük akkor is, ha nem játszottunk a 18.2-es frissítéssel tesztszerveren. A szerverek várhatóan szerda 10 és 11 között kezdenek majd éledezni, de egy csúszás mindig benne van a pakliban.

https://leet.hu/hutes/

×