Fortune’s Keep pályán egyre többen élnek azzal a hibával, hogy be lehet menni a falakba. Egy egyszerű módszerrel azonban mégis kiiktathatjuk őket.

Bizonyára te is hallottál már arról, hogy az új Fortune’s Keep pályán egy Warzone játékosok számára nem ismeretlen hiba ütötte fel a fejét. Egyes játékosok ugyanis kihasználják azt a glitchet, amivel be lehet jutni a falak mögé, olyan területekre, ahová hivatalosan nem lehetne menni. Onnan pedig megpróbálják kiiktatni a gyanútlan ellenfeleket. Hasonlót láttunk már a többi pályán is, sajnos Fortune’s Keep sem kivétel.

Ezzel az egyszerű megoldással azonban elintézheted a falhuszárokat.

Így öld meg azokat, akik a fal mögé mentek

Egy kedves Reddit felhasználó, Veggieman_21 és duótársa úgy gondolta: elég lesz felfedni azok helyét, akik el akartak bújni a hiba által.

How to deal with those wall glitchers from CODWarzone

 

Bedobtak hát 1-1 Snapshot Grenade-et, ami az egyik legpraktikusabb eszköz a Warzone-ban. Felfedi ugyanis az ellenfél pontos helyét egy darabig, ezt pedig azok sem tudják kivédeni, akik a fal mögött lapulnak. Természetesen lehetséges, hogy az említett falhibát már javították a fejlesztők, ugyanakkor tudjuk, hogy ilyesmi bármikor újra előfordulhat. Mindazonáltal az említett gránát hasonlóan jó lehet a kemperek kiszűrésére. Ajánljuk mindenkinek szeretettel!

Ezt láttad már?

Villámgyors pusztító?! – Az elfeledett MW SMG a jelenlegi felhozatal egyik legjobbja

 

×