Cikkünk végén azt is kifejtjük, miért jobb ha tokban hordod a Nintendo Switch konzolt.

Tudjátok, van az a régi közmondás, hogy ha hordozható konzoloddal hosszútávon akarsz játszani, akkor fontos, hogy megvédd a gépet. Jó, lehet, hogy még nem hallottad ezt, mert most találtam ki, de valóban jobban jársz, ha veszel egy menő tokot a Nintendo Switchedhez. Hogy erre miért van szükség, annak több oka is van, amit cikkünk végén ki is fejtünk. Ha félted a konzolod, tedd tokba!

Ehhez pedig itt egy rakás menő Nintendo Switch és Switch Lite tok.

Az alábbi tokokat egyébként meg is vásárolhatod a különböző online üzletekben, a legtöbb esetben az Amazon oldalán, a nevükre rákeresve. Minden példány esetében Amazon linket adtunk meg, de a tokokat az eredeti gyártó oldalán is megtalálod. Egyes tokok egyúttal a Leet Webshopban is kaphatók, ezeket külön jeleztük. A legtöbb tok egyébként nem csak védi a konzolt, de valamilyen extra funkciót is kínál. Neked melyik a kedvenced?

Nintendo Switch tokok

AmazonBasics Carrying Case

Mumba Protective Case

tomtoc Travel Case

Timbuk2 x Astreo CS03

Néhány tematikus védőtok, melyet a Leet Webshopban is megtalálsz!

Villager Supplies 3UP

Mumba Dockable Case

Orzly Nintendo Switch Carry Case

tomtoc Travel Nintendo Switch OLED Case

Nintendo Switch Lite tokok

Bionik Power Commuter Lite

Hori Duraflexi Nintendo Switch Lite Case 

Mumba Ultra Slim Hard Shell

Waterfield Designs Dash Express Case

Orzly Nintendo Switch Lite Carry Case

Miért érdemes Nintendo Switch tokot venni?

Van néhány fontos szempont, ami miatt tényleg érdemes tokot venni a Nintendo konzolhoz. Ezek elemei a védelem, a töltés, valamint a könnyebb használat az utazás során.

Ha a konzolt a szabadban akarod használni, akkor védeni kell. A tok egy külső héjként működik, ami megvédi a készüléket a kopástól, az erős napfénytől, a karcolásoktól, a leejtéstől, szakadástól. Bár nem minden tok töltőtok, de néhány kínál extra zsebet, ami alkalmas lehet Power Bank tárolására, hogy a konzol soha nem merüljön le. Egyes tokok minden töltéshez szükséges kiegészítőt tartalmaznak. A tok ezen kívül segíti az egyszerű, praktikus és kényelmes használatot is. Egyes tokokkal ki lehet támasztani a konzolt, stb.

A Nintendo Switchet sokan viszik magukkal most a nyáron utazásra, és nincs rosszabb, mint hogy a táskába csak úgy bedobot a gépet. Egy tokkal biztos lehetsz benne, hogy kedvenc konzolod biztonságban van.

Ne feledd óriási Nintendo Switch akcióinkat sem! Nézz körül a Leet Webshopban!

×