Három hét után a friss helyszín is a rotáció része lesz.

Június 23-án megérkezett a Valorant 5.0-ás frissítése, mellyel együtt elstartolt a játék legújabb epizódja is. Ezúttal új ügynököt nem, ám egy friss helyszínt hozott magával a váltás, mely a Pearl nevet viseli. A korábban pletykált víz alatti atmoszféra és a lisszaboni helyszín is stimmelt, jó munkát végeztek a nyár elején az adatbányászok. A fejlesztők egy külön playlisttel is jelentkeztek, így a játékosok könnyedebb keretek között ismerkedhettek az újdonsággal. Eredetileg 2 héttel kalkuláltak a Riot Games munkatársai, ám már a harmadik hétnél járunk és a hétvégén sem érkezett friss információ.

Aggodalomra semmi ok, kedden megérkezik Pearl a kompetitív felhozatalba!

 

A Valorant fejlesztői hétfőn egy hivatalos Twitter üzenetben erősítették meg, hogy megszűnik a külön playlist és immár Ranked módban is találkozhatunk a pályával. Jó kérdés, hogy magyar idő szerint is keddet jelent-e a „Tomorrow” kifejezés, van rá esély, hogy a korábban megszokott frissítési ütemtervekhez hasonlóan csak szerda délelőtt érkezik meg az update az európai régióba.

A felhasználók már rengeteg trükköt, különleges pozíciót találtak az új helyszínen is, ezeket nem árt lecsekkolni a tényleges indulás előtt, hiszen némelyikkel jelentős előnyt alakíthatunk ki magunknak Pearl-ön. Remélhetőleg további fejlesztések is érkeznek, ám ezek pontos listáját csak kedd délután tudhatjuk meg.

Lesz miből válogatni – 9+1 szuperhősös játék, mely a közeljövőben fog megjelenni

Hogy tetszik nektek az új pálya?

https://leet.hu/hutes/

×