A játékosok a módosítások mellett tennék le a voksukat.

A Warzone játékosok jelentős részének nem nagyon kell bemutatni a Roze skint és a hozzá kapcsoló történetet. Az Operator olyan szinten sötétre sikerült annak idején, hogy a fejlesztőknek többször is módosítani kellett a designján, hogy ne juttassa jogosulatlan előnyhöz a használóit. Aztán pár hónappal később, 2021 júliusában Portnova Hypersonic névre keresztelt kinézetét kezdték el sokan szidni, már a játékba kerülés előtt. A közösség azt hihette, hogy a Raven Software tanult az esetből, ám nem is tévedhetett volna nagyobbat, hiszen pár napja egy újabb skincsomag szedi áldozatait a szigeten.

Rengetegen kérik a fejlesztőket, hogy módosítsanak a Violet Stealth kinézeten!

Már a megjelenés előtt is Roze 3.0-ként emlegette mindenki a fentebb látható csomagot, mely a játékba kerülése után be is bizonyosodott. A fekete színösszeállítás és a skin kialakítása is tökéletes ahhoz, hogy minél észrevétlenebb maradjon Caldera, Rebirth Island és Fortune’s Keep pályákon.

Screw these invisible Pay2Win skins… from CODWarzone

Az alig 24 órája publikált fenti videón is pillanatok alatt összejött a 2000 upvote, úgy tűnik, hogy a közösség jelentős része egyetért abban, hogy ilyen állapotban nem maradhat a skin. A Pay-To-Win jelzőt pedig azért aggathatják rá, mert csak CP-ért szerezhető be a játék shopjában, így olyanok számára nem elérhető, akik nem szeretnének pénzt költeni a játékban.

Szerintetek is változtatni kellene a skinen?

Több év után először esett vissza a videojáték-piac

https://leet.hu/hutes/

×