A FIFA 23 több újdonsággal is szolgál majd, de a már meglévő játékelemeket is bővíti majd. Ilyen például az Icon lapok csoportja, ami két új névvel is bővülhet.

Nagy valószínűséggel október elején érkezik majd ismét a legújabb FIFA-verzió, a 23. Ez több ízben is izgalmas, ugyanis temérdek újítással készülnek a fejlesztők. S ha már újításokról van szó, az Icon-kategória is bővülhet, ráadásul egyből két új névvel.

Ilyenkor sajnos csak a pletykákra alapozhatunk, viszont egyre több adatbányász ír arról, hogy a FIFA forrásfájljai között felbukkant két új név, akik Iconként érkeznek majd a játékba.

Ráadásul nem is akármilyen Iconként, ugyanis az egyik egy brazil, a másik pedig egy német legenda, mindkettő igazán közkedvelt nemzetiséget képvisel.

FUT Donk értesülései szerint Zico, illetve Gerd Müller is játszható játékos lesz a FIFA következő részében. Hatalmas lépés ez, pláne a német szurkolóknak, ugyanis sokak szerint a futballtörténet egyik, ha nem a legkiválóbb támadója volt Gerd Müller. Zico szintén ugyan ilyen szerepet tölt be a brazilok szívében, ráadásul az ő esetében a cselek is kulcsszerepet játszottak a játékában.

Egy biztos, mindkettő kifejezetten erős lapot kell, hogy kapjon, ha az EA Sports reflektálni szeretne a karrierjükre. Ennek tükrében pedig tényleg csak dörzsölhetjük a tenyerünk és reménykedhetünk abban, hogy előbújnak egy csomagból.

Ezt olvastad már?

Ekkor jöhet a FIFA 23 előzetese, minden infó az új verzióról

×