Este 19 órakor érkezik a FIFA 22 Shapeshifters eseményének negyedik hulláma.

Este 19 órakor érkezik a FIFA 22 Shapeshifters eseményének negyedik hulláma. Igazán meglepő ez, ugyanis eredetileg csak pedzegették az adatbányászok, hogy történhet ilyen, tényleges nyomokra nem bukkantak a forrásfájlok között. Olyannyira nem, hogy a hét elején sokan csak a FUTTIES megjelenéséről beszéltek, ám mostanra már biztossá vált, hogy az alakváltók még nem végeztek.

Jön a negyedik keret, ráadásul már azt is tudjuk, hogy milyen játékosokkal!

 

A Shapeshifters negyedik kerete is pont annyira sokszínű lesz, mint a harmadik volt. Ezúttal is érkeznek alakváltó Hero kártyák, de jön pár félelmetes egyéb játékos is.

Többek között kapunk egy új Kanté (CAM), Walker (CB), illetve De Ligt (CM) lapot is. Előbbi igazán félelmetesnek tűnik, már azért is, mert könnyedén vissza lehet állítani CDM pozícióba, ráadásul 5 csillagos Skillekkel lesz megtámogatva. Előre félünk, hogy mit fog okozni a metának, na meg a pénztárcánknak.

Jön egy új Objective lap is, Daniel James, a Leeds szélső támadója fog úgy dönteni, hogy kipróbálja magát védőként is. Az új verzió RB pozícióba érkezik majd.

Ezt olvastad már?

Fél éve kellett volna! – Mindent megváltoztat az új FIFA 22 frissítés

 

×