Az Epic Games folytatja a kényeztetést: egy hétig ajándékba jár két újabb cím, 13.000 forint értékben! Lesz ennél is nagyvonalúbb ajánlat – MUTATJUK!

Az Epic JÓÓÓ szokásához híven folytatja az ajándékozást és heti rendszerességgel ontja magából az ingyenesen letölthető címeket, egész évben. Semmi trükk, semmi apró betű, úgyhogy akkor is érdemes betárazni a 7-7 napig elérhető darabokat, ha pont most nem akarsz velük játszani,

hiszen ki tudja mikor lesznek elérhetőek újra – ugyanilyen feltételekkel?

Ha még nincs, hozz létre egy Epic Games profilt és add hozzá a szimpatikus darabokat a kívánságlistához. Ugyanitt érdemes rendszeresen csekkolni, hogy éppen mit tettek ingyenessé, de kérhetsz értesítéseket is a félretett játékok állapotáról.

Július 14-ig ajándékba kapod az Ancient Enemy-t és a Killing Floor 2-t (csak ez a kettő 13 ezer forintba fájna), miközben az Epic Store-be is felkerült a Fall Guys első évadja.

A sort egy hét múlva olyan címekkel folytatják, mint a Wonder Boy – The Dragons Trap és az
Idle Champions of the Forgotten Realms, amihez száz dollár (vagyis jelenleg kb. 45 ezer forint) értékben csapnak hozzá különböző kontenteket. A két új ingyen játékot – több tucatnyi eleve ajándék game-mel együtt ITT találod!

Nem csak akkor kell ajándékozni, ha baj van, ugye?

Már most gond van a Vodafone-nál, ingyen adatforgalmat adnak miatta

 

×