Az EA Sports sajnos nagyon gyenge abban, hogy rendesen promózza a játékbeli tartalmait.

Az EA Sports sajnos nagyon gyenge abban, hogy rendesen promózza a játékbeli tartalmait. Ez történik a FIFA 22 esetében is, aminek újításairól könnyedén le lehet csúszni, ha az ember nem figyel eléggé. Minden este 19 órakor érkezik egy tartalomfrissítés, amivel új lapok, SBC-k, vagy éppen Objective-ek kerülhetnek a játékba. Ezeket a tartalmakat vagy külsős programnak köszönhetően követhetjük, vagy a hivatalos WebAppon keresztül. Persze miért is ne utóbbi lenne információszegény, sajnos itt komoly kutakodások árán derül csak ki, hogy mit élesítettek a fejlesztők.

A külsős programok pedig a legtöbb esetben csak a speciális kirakósokkal (SBC) foglalkoznak, a Milestone és Objective bővítések felkutatása itt is a játékosokra van bízva. Emiatt csúsztak le sokan a garantált TOTS, illetve Shapeshifters csomagokról is az első héten, s most könnyen lehet, hogy ezért csúsznak le legalább ennyien a Shapeshifters Pickről is.

 

Jelenleg éles ugyanis egy Shapeshifters Cup II Milestone, ami Shapeshifters Player Picket ad, ha teljesítjük a teljes listát. Ehhez összesen 21-szer kell nyerni a Shapeshifters Cup barátságos játékmódban.

A gond csak az, hogy ezt a játékmódot 24 óránként csupán csak limitált mennyiségben játszhatjuk, így nem tudjuk teljesíteni a feladatot egyetlen délután alatt. Még úgy sem, hogy egyébként aranygól dönt a meccsek végeredményéről. Ha valaki tökéletes mérleggel zár, akkor is 4 nap kell ahhoz, hogy meglegyen a Pick.

Jelenleg 9 nap és pár óra van hátra a Milestone lezártáig, tehát bőven van még lehetőség teljesíteni, viszont ezek már az utolsó pillanatok, érdemes aktivizálódni, abban az esetben, ha valaki eddig figyelmen kívül hagyta a lehetőséget.

Ezt olvastad már?

A feje tetejére állt a FIFA piac, az EA Sports nem kezd vele semmit

×