Az adatbányászok rábukkantak egy infómorzsára, ami a FIFA 23 első előzetesének megjelenéséhez köthető. Íme minden infó az új játékról, na meg a legkorábbi dátum.

FUT Reveal értesülései szerint akár már a jövő héten befuthat az első kedvcsináló a FIFA-széria legújabb eleméhez. Nagy valószínűséggel csupán csak szeptember végén, október elején jelenik majd meg a játék, de jó lenne már kicsit hangolni rá, ugyanis bőven van mit javítaniuk a fejlesztőknek.

 

Persze egy kedvcsináló még nem a világ kezdete, ám nekünk, FIFA-rajongóknak most több szempontból is fontos lenne az új bemutató. Több, már eddig pletykált újítást is hivatalossá tehetne.

Lássuk, hogy mit sejtünk eddig:

  • Megszűnhetnek a Position Modifier lapok, helyüket egy teljesen új rendszer válthatja fel.
  • Az előbbi állítással kapcsolatos, hogy a játékosoknak lesz elsődleges és másodlagos posztja(ik), például Cancelo ezentúl LB és RB pozícióban is használható lesz.
  • Komoly változáson esik át a Chemistry-rendszer, ezen belül:
        • csillagokkal jelzik majd a csapatkémia állapotát
        • minden nemzet/liga összekapcsolható más nemzettel/ligával

Nos, a fenti listából, ha már csak egyet is hivatalos útra terel a trailerrel az EA Sports, mi már biztosan boldogok leszünk. Ilyen téren jó munkát végeznek a fejlesztők, évről-évre kigyomlálják a legkellemetlenebb játékelemeket. Igen, most például rád gondolunk Fitness…

Ezt olvastad már?

Röhejes karrierje volt a FIFA 22 legerősebb lapjának

×