Hamarosan az EA Sports is ráun az „alakváltókra”, s három hét után végre új irányba terelik a FIFA 22-t.

Hamarosan az EA Sports is ráun az „alakváltókra”, s három hét után végre új irányba terelik a FIFA 22-t. Elkell már az a vérfrissítés, ugyanis jelenleg erőteljesen stagnál a játék, a közösség visszajelzései szerint pedig egyre többen hagyják maguk mögött a híres futballjátékot. Nem egy kiugró tendencia ez, szinte minden nyáron nagy a népvándorlás, viszont ha a fejlesztőknek az az érdekük, hogy minél többen maradjanak, le kell valamit tenni az asztalra.

Most úgy fest, hogy a FIFA 22 legjobb lapjait dobják elénk, ugyanis a pletykák szerint jön a FUTTIES, vagyis a „FIFA Best of” esemény.

 

A FUTTIES során a játékosok is szavazhatnak majd, hogy olyan SBC lapok érkezzenek, amiket a legtöbben várnak. Viszont emellett azért is fantasztikus ez az esemény, mert az év során megjelenő legjobb lapok is visszakerülnek a csomagokba.

Vegyük példának okáért Rüdigert. Idén az egyik legkedveltebb Premier League védő TOTY Moments Rüdiger volt. Nos, ha a FUTTIES során őt kiválasztják, az alap Gold lapja helyett visszakerül Rüdiger TOTY Moments lapja a csomagokba.

Ezt egy halom játékossal el fogja játszani az EA Sports, na meg érkezik majd biztos egy csomó foddercsomag, amiket lehet majd teljesítgetni.

Sajnos már nem annyira érdekes a játék, mint júniusban, vagy előtte bármikor a szezonban, viszont az ilyen jellegű apró gondoskodások sokat tudnak számítani.

×