Ismét lesznek olyanok, akik korábban játszhatnak, mint a többség. Mutatjuk, mikor lesz a Modern Warfare 2 béta időszaka.

Az biztos, hogy nagyon sok okunk van várni a Modern Warfare 2 megjelenését, hiszen ez lesz az utolsó Call of Duty játék, ami beleesik az évenkénti megjelenésbe. Ezt követően már úgy tűnik, hogy 2 évet kell várnunk a következő részre. Még februárban  egy Bloomberg arról írt, hogy a Treyarch által fejlesztett, eredetileg 2023-ban megjelenő Call of Duty címet 2024-re tolják, így ez lesz az első alkalom 2004 óta, hogy egy évet kihagy a sorozat. Persze közben állítólag jön pár remaster. Ettől függetlenül sokáig velünk lesz a Modern Warfare 2, érthető tehát, ha tudni akarjuk, mikortól is élvezhetjük.

A Modern Warfare 2 2022 végén jelenik meg, de a Beta persze hamarosan elindul.

Bár sokan abban bíztak, hogy a játékot már augusztusban kipróbálhatják, friss szivárgások szerint erre többet kell várni.

A Modern Warfare 2 Beta indulása

Friss szivárgások szerint a következőképpen alakul a Modern Warfare 2 betája. Ahogy az lenni szokott, ismét a PlayStation játékosok vannak előnyben, az első héten ugyanis csak ők játszhatnak.

Hétvége 1 (Playstation exkluzív időszak)

  • Early Access: Szeptember 15–16
  • Nyílt Beta: Szeptember 17–19

Hétvége 2 (Cross-play Beta)

  • Early Access: Szeptember 22–23
  • Nyílt Beta: Szeptember 24–26

 

Ez a formátum szinte már természetes is, amióta az Activision és a Sony együttműködik. Ez garantálja, hogy a PS tulajdonosok valamivel korábban kapják meg a tartalmakat. Sajnos azonban ezeket a dátumokat még nem erősítette meg az Activision, így érdemes fenntartásokkal kezelni.

Mit tud majd a Modern Warfare 2 Beta?

A Call of Duty: Modern Warfare II nyílt bétaverziója betekintést enged a játékba, persze nem annak végeleges verziójába. A beta időszakok célja általában az, hogy a fejlesztők megvizsgálják, milyen állapotban van a játék, a visszajelzéseket pedig ezek javítására, stabilizálására fordítják. Erre azért van szükség, hogy a játék az október 28-i megjelenésre tökéletes legyen. Nem szabad tehát arra számítani, hogy a beta alatt a játék végleges verzióját kapjuk meg, így megítélni sem szabad azt.

Az early acces időszakokban azok vehetnek részt, akik most előrendelik a játékot bármilyen platformra, digitálisan. Ez lehet PS4, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One, Bettle.net vagy Steam. Aki előrendel, automatikusan kap hozzáférést a bétához, nem kell kódot aktiválni. Amikor elindul az early access, már tölthető is. Ez általában arra a platformra vonatkozik, amelyikre megvettük a játékot. Időközben tehát nem lehet megváltoztatni, hogy melyik platformon szeretnéd játszani a bétát.

Az előrehaladás a béta időszak alatt továbbvihető az éles játékba?

Nem. Amit a Modern Warfare 2 béta alatt csinálsz, vagy megszerzel, az elveszik, törlődik. A játék megjelenésekor mindent elölről kell kezdened.

Mindenhol elérhető?

Bár a korai időszakok elérhetősége régiónként változik, Magyarországon elvileg elérhető lesz.

Azt tudtad, hogy nem lesz ingyenes a különleges játékmód?

Mégsem lesz ingyenes a Call of Duty: Modern Warfare II különleges játékmódja?

 

×