Kellemetlen helyzetbe került a FIFA 22 és annak játékosai.

Kellemetlen helyzetbe került a FIFA 22 és annak játékosai. Az EA Sports nyomja ki magából a tartalmat, mintha nem lenne holnap, a kulcselemekkel viszont nem törődnek a fejlesztők.

Gondolunk mi itt a Team of the Week, vagy éppen a Team of the Season lapokra. Eddig nem volt nagy baj, elérhető volt egy garantált TOTW Upgrade az SBC menüponton belül, amit egy 83-as keret bedarálásával teljesíthettünk is. Ennek köszönhetően lehetett fedezni az új SBC-k TOTW/TOTS kritériumpontjait. Mára viszont ez az Upgrade eltűnt az SBC-k közül, Team of the Season kártyák pedig már nem nyithatók a csomagokból.

Létre jött tehát egy olyan kellemetlen helyzet, amit maguk a fejlesztők generáltak. Jelenleg szinte minden értékes kirakóshoz kell legalább egy TOTW, vagy TOTS lap, a gond pedig csak az, hogy nincs miből feltölteni a raktárakat. A játékosok így nem tudnak mit csinálni, csupán csak a piac felé fordulhatnak.

this is madness lol not complaining (PC) wish I had more Tradable totws from FIFA

 

Nos, a szóban forgó piac viszont annyira megborult, hogy 79-es TOTW lapokat lehet vásárolni és eladni 70k Coinért. Igen, ezek azok a játékosok, amiket javarészt egyből betörtünk, mert kutyának sem kellettek 10 ezer Coin környékén.

A helyzet már hetek óta csak romlik, a kanadaiak pedig úgy fest nem tesznek ez ellen semmit. Ismét el tudott úgy telni egy Upgrade nap, hogy nem kaptunk se TOTW, sem pedig TOTS Upgrade-et. Ha egy héten belül nem javul a helyzet, könnyen lehet, hogy 100k-s magasságokba is megemelkedhetnek a fodderek.

Ezt olvastad már?

Ezt tudjuk eddig – Íme a meglévők és néhány új infó a FIFA 23-ról!

 

×