Sokat kell még várni arra, hogy megnézzük a világ egyik legnépszerűbb sorozatának befejezését.

Talán egy Netflix sorozat sem borzolta fel annyira a kedélyeket az utóbbi években, mint a régóta várt Stranger Things 4. évada. Akkor is jól döntött a streaming szolgáltató, amikor két részletben töltötték fel a évad epizódjait, hiszen így még izgalmasabb volt a várakozás. Annyira sokan nézték az évad befejezését, hogy egyes helyeken még a Netflix szerverei is lehaltak. A 4 évad után persze sokan arra kíváncsiak, mikor érkezhet a folytatás.

Mikor jön az ötödik évad?

Sajnos egyelőre hivatalos Netflix bejelentés nincs, annak ellenére, hogy mind a rendezőpáros, mind a szereplők beszéltek már a forgatásokról. A Duffer testvérek nemrég arról is beszámoltak, hogy az 5. évad forgatásakor már szeretnének belekezdeni a spin-off sorozat elkészítésébe.

Hogy nagyjából mikor jöhet az 5. évad, arra most az egyik kedvenc szereplő, Jim Hopper, vagyis David Harbour adhat választ, akivel nemrég GQ magazin készített interjút.

„Azt hiszem, jövőre [forgatunk]. Idén fejezik be az írást, és fel kell készülnie a stábnak, ami remélhetőleg idén meglesz” – mondja Harbour. „Azt hiszem, ez a terv. Így valószínűleg 2024 közepén fog megjelenni a (záróévad), az eddigi menetrend alapján.”

 

„Azt hiszem, amint a sorozat véget ér, vagy még előtte, hallani fogunk arról is, hogy milyen spin-off készül” – tette hozzá.

Ez tehát azt jelenti, hogy éveket kell még várnunk a sorozat befejezésére, ami valószínűleg nagyon izgalmas lesz. Úgy tűnik, azután sem kell majd lemondanunk róla, hiszen készülnek még újdonságokkal a sorozat világán belül.

Ezt láttad már?

A Dűne 2-t is nálunk forgatják! Elképesztő sztárparádé lesz Magyarországon

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×