Ellentmondó pletykák végére tett pontot az elismert iparági leaker.

Azt már régóta tudjuk, hogy a Call of Duty: Modern Warfare II valójában három játékmódot takar majd egy motor alatt. Az egyik értelemszerűen a multiplayer/singleplayer rész lesz, ám nem felejthetjük el a DMZ névre hallgató, Escape from Tarkov ihlette módot és a Warzone 2.0-t sem. A battle royale továbbra is teljesen ingyenesen hozzáférhető lesz majd, ám a DMZ-vel kapcsolatban az elmúlt hónapban ellentmondó információk érkeztek. A leakerek egyik tábora kitartott amellett, hogy az is ingyenes lesz, míg az elismertebb adatbányászok továbbra is tagadták ezt.

Hétfő délután végre pontot tett az ügy végére a legelismertebb iparági leaker!

 

Tom Hendersonnak köszönhetjük a Warzone 2.0 szigetének korábbi leleplezését, ahogy azt is ő árulta el, hogy a DMZ és a Warzone közös pályát kap majd. Érdekes, hogy ilyen sokáig kivárt a válasszal, talán ő sem rendelkezett eddig pontos információkkal.

Nem zárja ki a lehetőséget, hogy a fejlesztők később úgy dönthetnek, hogy free-to-play modellre vált ez a mód is, de jelenleg nem ez a tervük. A DMZ-t a Modern Warfare II menüjében választhatjuk majd ki, nem egy külön kliensben fog futni. Egyre közelebb az októberi megjelenési dátum, így az elkövetkezendő hónapokban rengeteg hír érkezhet majd az újdonságokról és sok, jelenleg nyitott kérdésre kaphatunk választ.

Íme a Call of Duty aranykorának 10 legjobb pályája – Melyik volt a kedvenced?

×