A Call of Duty: Warzone 2.0 fő szigetén több ismerős helyszín is felbukkan majd, az ikonikus mapok rajongói elégedetten csettinthetnek majd ősztől.

Nem titok, hogy a Warzone 2.0 fő pályáján több klasszikus Call of Duty pálya is visszaköszönt majd ránk valamilyen formában. Jelenleg négy ilyen helyszínt ismerhetünk, ám ezek száma akár bővülhet is a végleges megjelenésig. A térképen találkozhatunk az ikonikus Quarry, Highrise, Afgan és Terminal ihlette városokkal, így garantált nosztalgia fogad majd minket a friss szigeten is. Azon sem lepődnénk meg, ha Verdansk is visszakacsintana ránk, hiszen éppen a Season 4-ben bővült Caldera pályája a közösségkedvenc térképről ismerős Storage Townnal.

Call of Duty 4, az első Black Ops részek vagy épp az eredeti Modern Warfare 2-t befoglaló időszakot nevezik a legtöbben a játék aranykorának, mellyel nem is lehet nagyon vitatkozni. A Ginx.tv csapata össze is gyűjtötte ezen időszak „legjobb” 10 pályáját, melyek között a fent említett négyes több tagja is visszaköszönt, nem véletlenül választották azokat a fejlesztők.

Íme a Call of Duty széria 10 legjobb pályája!

Highrise

Highrise

A Call of Duty: Modern Warfare 2-ben debütált pálya sokak kedvence a mai napig, kialakítása pedig tökéletes volt a különféle trükkös lövések, 360 no scope-ok kivitelezésére. Ez a pálya is visszaköszönt majd ránk a Warzone 2.0 szigeten, reméljük az eredetihez meglehetősen hasonlító formában.

Crash

Crash

A Call of Duty 4 multiplayer módját sokan a mai napig visszasírják, ebben pedig az akkor debütált Crash mapnak is jelentős szerepe lehet. Szinte minden meccsen egy-egy új oldalát tudta megmutatni a játékosoknak, egyszerűen nem lehetett megunni.

Terminal

Terminal

A Modern Warfare 2 rengeteg kiváló pályát hozott el a franchise világába. A Terminal sem kivétel ezek között, különleges kialakításával lopta be magát a játékosok szívébe, teljesen más volt ilyen helyszínen harcolni, mint például egy épületben vagy épp egy sokkal nyitottabb mapon. A Terminal is visszatér a Warzone 2.0 szigetén.

Standoff

Standoff

Kicsit elkanyarodunk a Black Ops címek felé, a Standoff a második részben debütált. A mai napig az egyik legjobb kompetitív Call of Duty pályának tartják a játékosok, rengeteg izgalmas meccsnek lehettünk szemtanúi ezen a helyszínen.

Shoot House

Call of Duty

Egy kis kakukktojás, hiszen ez már az új érában, a 2019-es Modern Warfare-ban mutatkozott be. Igazi mindenes pálya, változatos távolságokkal és hibátlan atmoszférával, hamar belopta magát a játékosok szívébe.

Shipment

Shipment

Az új játékosok talán először a Modern Warfare 2019-ben találkozhattak vele, ám a rutinos rókák már a Call of Duty 4-ből ismerték, ekkor debütált az eredeti pálya. Mi sem mutatja jobban a sikerességét, hogy szinte minden modolható FPS játékban megtalálhatjuk letölthető formában, legyen szó CS:GO-ról vagy épp Krunkerről.

Raid

Call of Duty

Raid nem véletlenül volt sokak kedvence, hibátlan pályakialakítással találkozhattak a játékosok, nem unatkozhattunk egy pillanatra sem.

Firing Range

Firing Range

A Black Ops 1 ikonikus pályája sokaknál az abszolút első helyet is elvihetné. Itt leginkább a közelharc kedvelői érezhették jól magukat, izgalomban nem volt hiány egyik meccsen sem.

Rust

Call of Duty

Szintén dobogós lehet az ikonikus pályák listáján, még a Call of Duty-val nem játszó gamerek is felismerik akár egy kép alapján is. A quick scope rajongók itt bátran kiélhették magukat a nagyobb távolságoknak köszönhetően.

Nuketown

Call of Duty

Szinte mindegyik Treyarch játékban feltűnik, de nem tudunk haragudni a fejlesztőkre, hiszen egy roppant szórakoztató pályáról beszélhetünk. Legyen szó custom meccsekről, kompetitív összecsapásokról vagy épp izgalmas 1v1 meccsekről, garantáltan jó választás lehet Nuketown.

Neked melyik a kedvenc Call of Duty pályád a fenti listából?

Quiz Maker

Amennyiben nem töltene be a szavazásos felület, kérlek kapcsold ki az adblockert. 

×