EA Sports FC

Röhejes karrierje volt a FIFA 22 legerősebb lapjának

Nem egyszer futottunk már bele abba a ténybe, hogy az EA Sports irreálisan értékel lapokat. Legyen ez túl alacsony összérték, vagy éppen túl magas. Ezúttal utóbbiról lesz szó, méghozzá az egyik legújabb Shapeshifter lap, Ginola helyzetéről.

David Désiré Marc Ginola egy meglehetősen tehetséges, sokat látott francia középpályás. Ma már 55 éves, így természetesen nem láthatjuk játszani, viszont biztosan van olyan olvasónk, aki még láthatta élőben a 90-es években.

Szögre 2002-ben, egy Evertonban eltöltött szezon után akasztotta a cipőjét. Előtte megfordult az Aston Villa, a Newcastle, a Tottenham, illetve a Paris-Saint Germain csapatában is. Karrierje során egyetlen csapatnál sem töltött el három évnél többet, mégis az előbb említett klubok közül többen is nagyon hálásak azért, amit a franciától kaptak.

Ginola a maga 185 centijével és kemény fizikumával robosztus támadónak minősült akkoriban, ráadásul mindkét lábával kiválóan bánt a labdával. Elnézve a róla készült highlightokat, viszont nem mondhatjuk egy „trükkös figurának”.

 

Az EA Sports mégis úgy döntött, hogy mind Skill, mind pedig Weak Foot oldalon megérdemli Ginola az 5 csillagot. Viszont tegyük a szívünkre a kezünket, ha egy Ronaldinho 5 csillagos, akkor Ginola biztosan nem közelítheti meg a brazil csillagot. Még akkor sem, ha a newcastlei „Entertainers” érában teljesedett ki igazán.

Díjak terén sem túl emlékezetes Ginola teljesítménye, a PSG-vel ugyan volt egyszer bajnok, valamint nyert francia kupát is,  ám ezek után a legnagyobb teljesítménye egy Liga Kupa győzelem volt a Spursszel.

Érthetetlen ezek alapján már a 89-es Hero kártya is, pláne a 98-as 5 csillag-5 csillag Shapeshifters. Ha viszont azzal védjük az új lapot, hogy már július van és minden kártya így néz ki, akkor lessünk csak rá Centonze legújabb Objective lapjára és utána próbáljunk ilyesmivel védekezni…

Ezt láttad már?

 

Cloud

Korábbi cikkek

Így törik az Apple Vision Pro – hát persze, hogy rögtön letesztelték

Gábor János 2024.02.05. - Folytatódik a nemzetközi kütyüzúzó bajnokság: vannak YouTuberek, akik egész egyszerűen nem…

41 perc telt el azóta...

Nagyot megy a tanár a neten, aki Assassin’s Creeddel tanít történelmet

2024.02.05. - Megmondom őszintén, nagyon örülök annak, amikor a videojátékoknak gyakorlati haszna lesz az oktatásban…

2 óra telt el azóta...

Ez is eljött: ekkor érkezhet PS5-re a Starfield és több nagy Xbox exkluzív

Gábor János 2024.02.05. - Egyre több jel mutat arra, hogy a PS5 platformon játszó gamerek…

2 óra telt el azóta...

Megjelent egy remek Csillagkapu-játék a Steamen, amit ingyen kipróbálhatsz

Bódi Dániel 2024.02.04. - Hiába adja magát a Csillagkapu hatalmas univerzuma, a játékfejlesztők nem különösebben…

14 óra telt el azóta...

Ezzel a Warzone fegyverrel apríts a Season 1 utolsó napjaiban

2024.02.04. - A Warzone és Modern Warfare III második közös szezonja február 7-én érkezik a…

16 óra telt el azóta...

Mostantól gyerekjáték lesz feltelepíteni a Windows nyílt forrású klónját

2024.02.04. - A ReactOS egy nyílt forrású projekt, melynek célja, hogy egy mikrokernel alapú, a Windows NT, Windows 2000 és  XP alkalmazásaival és drivereivel kompatibilis operációs…

16 óra telt el azóta...