A kísérletezgetések korát éljük a rengeteg erősítésnek és gyengítésnek köszönhetően.

Múlt héten a Warzone fejlesztői gyengítették a felhozatal legerősebb fegyvereit. A metakirály NZ-41 sem úszta meg, a fejlesztők már korábban jelezték, hogy bizony combos nerfre készülhet az AR, véletlenül sikerült csak ilyen erős fegyvert faragniuk belőle. Sokakban felmerülhet ilyenkor a kérdés, hogy milyen lehetőségek felé nyúljon a változtatások után. Az elmúlt pár napban több ajánlás is érkezett, ezúttal egy potenciális NZ-41 alternatívát fedtek fel a Warzone statisztikával foglalkozó tartalomgyártók.

Egészen a Modern Warfare-ig kell visszanyúlnunk, de megérheti!

 

IceManIsaac több szempontból is megvizsgált rengeteg AR-t, mire egy olyan, alulértékelt fegyverre bukkant, mely még statisztikákban is legyőzi a továbbra sem gyenge NZ-41-et. Ez a fegyver nem más, mint az M13. Ha csupán a felsőtesteket ért lövéseket vizsgáljuk, akkor is hozza a WZRanked „király” TTK értékeit, míg más testrészek esetében túl is szárnyalja azt. Nem szabad elfelejtenünk, hogy az M13 kiváló tűzgyorsasággal és torkolati sebeséggel rendelkezik, egy kis gyakorlás után pedig a visszarúgását is meglehetősen könnyedén tudjuk majd kezelni. A tartalomgyártó az alábbi kiegészítőket javasolja a fegyver mellé:

  • Muzzle: Monolithic Suppressor
  • Barrel: Tempus Marksman
  • Underbarrel: Commando Foregrip
  • Optic: VLK 3.0x Optic
  • Magazine: 60-round mags

Az elmúlt időszakban kiosztott rengeteg nerf és buff miatt több régi ismerős is visszaköszönthet majd ránk, a kísérletezgetés korát éljük Warzone-ban.

110 évet nézték a magyarok júniusban csak a legnagyobb Twitch streamereket

×