Lezajlott az Unibet Gamer Cup PUBG versenysorozatának 7. kupája, melyen a nyertes csapat pontokban is igen csak lehagyta a többi indulót.

Az Unibet Magyarország idén beszállt a hazai gaming és e-sport vérkeringésébe, ehhez kapcsolódóan pedig – többek között – CS:GO magazinműsort, illetve egy közösségi versenysorozatot is útjára indítottak, amely az Unibet Gamer Cup nevet viseli. A rendszeres CS:GO kupák mellett már egy másik játékban is indulnak kupák, ez pedig nem más, mint a battle royale műfaj királya, a PUBG: BATTLEGROUNDS.

Július 1-jén immár a hetedik PUBG összecsapás volt látható az Unibet Twitch csatornáján. Íme az eredmények.

Az izgalmas meccseket a Unibet Magyarország Twitch csatornáján követhették végig a nézők, Kodiak és Bengac kommentálásában. A kupán az első 10 helyezett a következőképpen alakult:

Amint látható, a HDWL csapatának 105 pontot sikerült szereznie, amivel 51 ponttal előzte meg a második, PRACC csapatát. Gratulálunk!

A nyeremények a következőképpen alakulnak:

  • 1. helyezett: 140 EUR Steam gift card / csapat
  • 2. helyezett: 80 EUR Steam gift card / csapat
  • 3. helyezett: 40 EUR Steam gift card / csapat

Az Unibet Gamer Cup Twitch csatornáján most pénteken, vagyis július 8-án ezúttal CS:GO kupa várható.

Jelentkezés: CS:GO – Július 8. (FaceIT)

Érdemes követni a közvetítéseket, hiszen a kupa teljes ideje alatt a nézők is értékes Steam Giftcardokkal gazdagodhatnak a sorsolásoknak és minijátékoknak köszönhetően. Jó szórakozást kívánunk!

Ha más verseny érdekel:

Jön a nyár LeGGamerebb tábora – Hűsölj a SamsunGGamer Summer Campben

 

×