A mobilos változat túl sok információt tartalmazott.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a hétvégén elég nagy hibát vétett a Call of Duty Mobile fejlesztői csapata. A félkész, alpha változatú Warzone mobiljátékban az adatbányászok rengeteg nyomot találtak az idei és jövőbeli címekkel kapcsolatban is. A 2024-es pályák mellett azonban talán még fontosabb szövegfájlok is felbukkantak vasárnapra, melyek az októberben megjelenő Modern Warfare 2-höz köthetőek.

Kiszivárgott a 2022-es címmel érkező fegyverek listája!

A jelenlegi lista a következő:

  • Assault Rifle: akilo, kilo53, kilo74, kilo105, mcharlie, mcbravo, M4 , scharlie, schotel, falpha, fecho, Aug, STG A3
  • Snipers/Marksman Rifle: LM-S, sa700, AX-50
  • SMG: Lachmann Sub, alpha57, beta, victor, aviktor, PSDW 50, mpapax, Sakin 9, LMP
  • Shotgunok: Bryson 800, mike1014, mkviktor, Lockwood 725
  • LMG-k: RAAL, ahotel, foxtrot, Bruen MK9, ngolf7, rkilo, mkilo3, kilo21
  • Pisztolyok: X12, Revive Pistol, .50 GS, papa220, siwhiskeyLaunchers: mike203, RPG7, PILA, JOKR, Strela-P

A fenti listáért is a pályákat szivárogtató, időközben egy Twitter kitiltást összegyűjtő RealiityUK felelős. A fájlokban talált IW9 előtag az Infinity Ward stúdióra utal, mely az idei Call of Duty cím mögött álló fő fejlesztői csapat. A fegyverek nagy része ismerős lehet, hiszen felbukkan az AX-50, RAAL LMG, Bruen MK9, M4 vagy épp az AUG. Az MP5 az MP7 is visszatérhet majd, ám könnyen lehet, hogy nem a korábban megszokott néven.

Hamar intézkedett az Activision

Néhány ikon is napvilágra került, úgy tűnik, hogy az AX-50 is egy kis átalakuláson mehet majd keresztül. A Warzone Mobile fájljaiban jelenleg 44 Modern Warfare II fegyver kódnevét vagy in-game nevét sikerült megtalálni, mely még mindig nem biztos, hogy a teljes lista, de kiindulási alapnak tökéletes lehet.

Érthetetlen, hogy miért árultak a fejlesztők ennyi információt egy mobilos Call of Duty játékban, talán nem számítottak arra, hogy az adatbányászok pillanatok alatt rávetik magukat arra is. Az Activision gyorsan töröltette a szivárogtató Twitter profilját, melynél több bizonyíték nem is kell a leakek valódiságára.

Szivárognak a CoD 2024 pályái a Warzone Mobile alfa verziójából

×