Gyakorlatilag minden eddigi tipp mellé ment. A színésznő a feketeöves mozi- és sorozatrajongókat is meglepte a bejelentéssel.

Nagyon is fontos szerep jutott a színésznőnek az Avatar tizenéve várt folytatásában, ami ugye azért meglepő, mert a karaktere drámai körülmények között elhalálozott az első filmben. Az Empire Magazinnak maga Weaver árulta el a trükkös visszatérés részleteit, és ami azt illeti, mindenkit sikerült meglepnie.

Vigyázz, spoiler!

Dr. Grace Augustine talán az egyetlen olyan karakter volt az Avatarban, aki egy másodpercig sem idegesítette a nézőt, és mindeközben egész értelmesen fogta össze az ember-Na’vi keresztezés agyonkavart történetszálát. A hitelességhez persze kellett egy olyan kaliberű színésznő, mint Sigourney Weaver, így nem csoda, hogy James Cameron vissza akarta tapsolni. Na de ÍGY?!

Sigourney Weaver az első filmben.

Weaver az Alien-sorozatban produkált klónozós visszatéréssel és az Avatar 2 fordulatával egymaga tartja a mozitörténet két legabszurdabb visszatérésének rekordját. Amikor kiderült, hogy tényleg meg fog jelenni a The Way of Water-ben, a legtöbben visszaemlékezésekre, váratlanul előkerülő videófelvételekre, vagy, igen, klónozásra tippeltek volna, ám valójában

a főhősök, Neytiri és Jake (Zoe Saldana és Sam Worthington) örökbe fogadott TINÉDZSER LÁNYÁT, Kiri-t fogja alakítani!

A színésznő azt nyilatkozta, hogy nagyon át tudta élni az önmagát kereső, felnőtté válással küszködő Na’vi lány szerepét, hiszen ő is folyton kívülállónak érezte magát, hiszen gyerekként jóval magasabb volt az átlagosnál. A kékre digitalizált különc tini karaktere olyan kihívás volt, amiért nagyon hálás a rendezőnek – fűzte hozzá.

Jelenet a filmből. A képen Sigourney Weaver (tényleg), mint a tinédzser Kiri.

Úgy tudni egyébként, hogy azok a rajongók sem álltak távol a valóságtól, akik arra tippeltek, hogy Augustine doktor archív videókon fog megjelenni a sztoriban – de erről több már valószínűleg csak a moziban fog kiderülni.

Az Avatar 2 világpremierje december 22-én lesz. Megmutattuk az első előzetest is. Láttad már?

BRÉKING: 13 év után itt van az Avatar: The Way of Water előzetese

 

×