A láthatósággal itt is erős problémák vannak.

Hivatalosan június 22-én este startolt el a Warzone negyedik szezonja, ám már jóval korábban élesítette a marketinghadjáratot a Raven Software és Activision csapata. A fejlesztői blogbejegyzésben érkező skinek is felbukkantak, az egyik csomagot különleges érdeklődés övezte. Nem feltétlenül azért, mert annyira egyedi vagy jó lett volna. Sokakat a hírhedt Roze skinre emlékeztetett a Violet Stealth Bundle és féltek attól, hogy a fejlesztők újra elkövetik ugyan azt a hibát, amit annak idején a mára már ikonikus kinézetnél tapasztalhattak a játékosok.

Csütörtökön, június 30-én este élesedett a fentebb említett Bundle a Call of Duty in-game boltjában, természetesen a megvásárlása után többen is elkezdték tesztelgetni, hogy mennyire helyezte előtérbe a láthatóságot a fejlesztői gárda a korábbi incidensek után.

Nos, úgy néz ki, hogy megérkezett Roze 3.0!

 

A fenti screenshot is jól mutatja, hogy az eredeti Roze skinhez hasonlóan ebből a skinből sem látunk sokat sötét, árnyékos helyekben. Egy olyan típusú játékban, mint a Warzone hatalmas előnyt jelenthet több szituációban is, akár meccsek végkimenete is múlhat azon, hogy mikor vesszük észre ellenfeleinket. Nem véletlenül alakítottak annak idején Roze kinézeten a fejlesztők. Persze azon is lehetne vitatkozni, hogy a játék fényeivel van-e probléma és nem az ilyen típusú Operator kinézetekkel, ám mit sem változtat azon a dolgon, hogy ebben az állapotában kicsit Pay to Winnek is nevezhetjük a Night Terror skint.

Szerintetek ez még belefér?

×