Nem árt felkészülni a startra.

A Valorant múlt héten megérkezett frissítésében debütált a Pearl névre hallgató, új pálya. Nem titok, hogy a fejlesztők tudatosan készülnek az első hetekben felbukkanó hibákra, glitchekre, így a map körülbelül két hétig csak egy külön módban érhető el, Unrated és Ranked meccseken nem találkozhatunk vele. Várhatóan jövő szerdán élesítheti a Riot Games, ám a nyári szünetük miatt akár július második hetére is csúszhat a debütálás.

Ahogy minden más helyszínen, úgy Pearlön is nagyon fontosak lehetnek az ügynökökkel kapcsolatos lineupok. Szerencsére így gondolta a LineupsValorant weboldala is, mely össze is gyűjtötte a pár nap alatt felfedezett trükköket, pozíciókat.

About a month ago I posted about my website LineupsValorant, which now has over 650 lineups – we just released an update to add Pearl and already have over 20 easy to learn Pearl lineups! Link in comments. from VALORANT

 

Miután kiválasztottuk a szimpatikusnak tűnő lineupot vagy épp one way füstöt, azonnal megtekinthetjük azt videós formátumban is. Ha mindez nem lenne elég, akkor a kép mellett angol nyelvű szöveges leírást is találunk, melynek segítségével már tényleg gyerekjáték lesz reprodukálni a videóban látottakat.

A weboldalt folyamatosan frissítik a közösség segítségével, így könnyen lehet, hogy az elkövetkezendő hetekben már 200 fölé is mehet az elérhető tutorial videók száma. Természetesen ezúttal is szűkíthetünk ügynökökre, ahogy azt is kiválaszthatjuk, hogy kör elején vagy kör közben használatos trükköt szeretnénk megtanulni. Pearl mellett a többi pályához is találunk okosságokat, érdemes lehet elkalandozgatni a weboldalon.

Jó próbálgatást!

×