A Loadout Drop gyors megszerzése kulcsfontosságú a Warzone-ban, de van rá mód, hogy pillanatok alatt rendelj magadnak felszerelést.

Tisztességes formájában a Warzone battle royale a szokásos módon alakul: leérkezés után a szerencsén múlik, hogy milyen fegyvert, illetve felszerelést találunk, így vesszük fel a harcot az ellenséggel. Persze a legtöbb játékos örül annak, ha saját, jól ismert és jól beállított felszerelését veheti igénybe, így a loadout drop lehívása kulcsfontosságú. Ez azonban nem mindig egyszerű. De most igen.

IceManIsaac zseniális trükköt mutatott be, amellyel a lehető leggyorsabban lehívhatod a droppot.

Ahhoz, hogy azonnal megszerezhesd a Loadout Droppot a Warzone-ban, egy Top Secret Contractot kell felvenni leérkezéskor Fortune’s Keep mapon. Ennek hátránya, hogy ez egy véletlenszerűen induló contract, szóval nagyon kell figyelni. A contract teljesítése azonnal 8 ezer dollárt és egy UAV-t ad a csapatnak. Ilyen küldetés lehet a Supply Run, a Scavenger vagy a Bounty.

Az IceManIsaac szerint a Supply Run nem telik annyi időbe, mint Calderán, pillanatok alatt teljesíthető. Egy loadout drop 7500 dollárba kerül, amit így azonnal meg lehet venni, sőt van egy ingyenes UAV. Bár ezeket soloban is el lehet érni, valójában csapatban a leghasznosabb. Ha az egyik játékos felveszi a contractot, a többiek pedig a levegőben lebegnek, hogy befejezzék a küldetést, az egész még gyorsabb lesz. Még ha ez egy Bounty küldetés is, a többi játékos a célpontra mehet, és még az sem számít, ha meghalnak, mert könnyen visszatérnek a Resurgence rendszer miatt.

 

A Fortune’s Keep tiszta káosz a játék első szakaszában, így ha előbb szerzed meg a loadout droppot, mint a többi csapat, akkor hatalmas előnyre tehetsz szert.

Ezt láttad már?

Ezeket a Warzone fegyvereket használd a csütörtöki nerf után

 

×