Ekkora rohamra még a piacvezető streaming szolgáltatás sem volt felkészülve.

Talán maga a Netflix sem gondolta volna, hogy a Stranger Things negyedik évada akkora gigászi siker lesz, hogy nemcsak az új szezont, hanem a korábbiakat is hetekig a platform nézettségi listájának élén tartsa.

Az Esernyő Akadémia 3. évadáig nem is volt nagyon olyan más tartalom, ami megközelítette volna az őrületes számokat, bár várható volt, hogy a Stranger Things a két részre bontott évadának július elsejei záróakkordja érkeztekor ismét a csúcsra kerül – méghozzá rekordsebességgel.

A Stranger Thing 4 utolsó két részét tartalmazó, összesen közel négyórás Volume II hivatalosan a világon mindenhol egyszerre vált elérhetővé a streaming szolgáltatón, ami magyar idő szerint délelőtt 9 órára volt tehető. Persze, mivel a Netflix egyik zászlós sorozatáról van szó, senkit nem lepett meg a hatalmas érdeklődés, arra viszont már senki sem számított,

hogy olyan sokan repülnek rá egyszerre az utolsó epizódokra, amitől szinte teljesen lehal a platform.

A LADBible szerint Anglia-szerte kifejezetten sokan számoltak be arról, hogy egyszerűen nem tudják elérni a Netflixet, és bejelentkezéskor egy hálózati hibaüzenet fogadja őket. A dolgokat pedig nem olyan nehéz összekötni, hiszen a hibabejelentések rögtön a Stranger Things premierje után néhány perccel kezdtek szállingózni, amit a Downdetector adatai is megerősítenek.

A szolgáltatások működését profilozó oldalon ugyanakkor arra lehetünk figyelmesek, hogy a Netflix szolgáltatása nemcsak az Egyesült Királyságban, hanem tulajdonképpen az egész világon felköhögött, és nyilván mindenhol ugyanabban az időpontban: itteni idő szerint délelőtt 9 körül.

A hibát szerencsére a Netflix rekordsebességgel orvosolta így nem sokkal később már mindenki remegve-izgulva nézhette a Hawkins-i hőseink egészen epikus kalandját – azóta pedig néhányan talán már a végére is érhettek.

Andrew Garfield visszatér a Marvel filmes univerzumba

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×