Andrew Garfield még nem fejezte be pályafutását a Marvel filmes univerzumában.

Igazán különleges filmet sikerült összehoznia a Marvelnek tavaly. A Pókember: Nincs hazaút összehozta a korábbi Pókember filmek főszereplőit és főgonoszait. A dolog nem csak azért volt érdekes, mert így értelmet nyertek a korábbi Pókember filmek, de Tobey Maguire és Andrew Garfield visszatérése Pókemberként megdobogtatta a rajongók szívét. Talán mondhatjuk, hogy filmtörténelmi esemény volt a trió közös munkája.

Megbízható forrás szerint Andrew Garfield aláírt egy szerződést, amivel visszatér a Marvel filmuniverzumba.

Persze, hogy milyen formában tér vissza, azt nem derült még ki, de gyaníthatóan Pókemberként láthatjuk viszont. Az, hogy a hír mikor jelent meg, adhat némi támpontot. A múlt héten Kevin Feige ugyanis megerősítette, amit a legtöbb Marvel képregény-rajongó már tudott: az MCU következő nagy történései a 2015-16-os Marvel Comics mega-crossover, a Secret Wars alapján alakul majd. Feltételezve, hogy filmekben látható események bármiben is hasonlítanak majd a képregény verzióra, minden eddiginél több alternatív univerzumból érkező karakter jelenik majd meg.

Úgy tűnik tehát, hogy Andrew Garfield szívesen visszatér a Marvel filmekhez, aminek mi rajongók csak örülni tudunk. A Nincs hazaút olyan Pókember élményt adott, amit talán egy film sem az utóbbi években. Lehet ezt még überelni?

Ezt láttad már?

Szabit kell kivenni – Ekkor kerül fel a Stranger Things 4. évadának utolsó két része

 

×