Legközelebb sem lesz érdemes lemaradni az Epic Games Store teljesen ingyen adott játékairól.

Az Epic Games a legnagyobb nyári kánikulában sem áll le az ingyen játékok osztogatásával, sőt, ezen a héten nem is egy, hanem kapásból három játékkal szögezik a kinti hőség elől a gépek elé menekülő játékosokat. Az ajándékozási kedv pedig a következő héten sem hagy alább, amikor is két ingyen kínált játéknak örülhetnek az Epic boltjába tévedők.

Július 7-től kezdődően egy teljes héten át az Ancient Enemy és a Killing Floor 2 című alkotásokat adhatjuk díjmentesen az Epices játéktárunkhoz.

A játékok ezután – ahogyan már megszokhattuk – örökre megmaradnak, legalábbis addig biztosan, amíg rendelkezünk EGS-es fiókkal. A játékokat pedig érdemes is ingyen beszerezni, hiszen jelenlegi árukon együtt összesen 12.000 forintba kerülnének.

Az Ancient Enemy egy stratégiai RPG kártyajáték, amit leginkább a Darkest Dungeon és a Slay the Spire kedvelőinek lehet jó szívvel ajánlani. A Killing Floor 2 ezzel szemben egy brutális és véres dara, méghozzá a legjobb fajtából; az akciójátékban egy csapattal karöltve veselkedhetünk neki a különböző lényekből álló hordáknak, vagyis a Doom és a Left 4 Dead szerelmesei minden bizonnyal megtalálják a számításaikat.

A játékokat tehát július 7-től lehet ingyen tölteni az Epic Games Store felületéről egy teljes héten keresztül a következő csütörtökig.

Klíma+popcorn+üdítő = Az összes premierfilm, amire júliusban beülhetsz a hűs mozikba

 

×