A Rebirth rajongóknak eddig kellett csak kibírnia.

Ahogy a legutóbbi két szezon során már megszokhattuk, a Raven Software ismét publikálta már a szezon megérkezése előtt a várható Playlist felhozatalt. Általában a Reloaded frissítésénél és szezonok végénél húzzák meg a határt, hiszen azután már friss újdonságok érkezhetnek meg a játékba, melyet nem feltétlenül szeretnének csak úgy leleplezni. Ezúttal sem volt ez másképp, immár hivatalosan is végigzongorázhatjuk, hogy mi vár majd ránk az elkövetkezendő időszakban. Csütörtök esténként mindig érdemes átvennünk az aktuális listát, hiszen a fejlesztők bármikor belenyúlhatnak a korábbi tervezetbe, nem egyszer történt már ilyen.

Nézzük is elkövetkezendő egy hét Playlist felhozatalát!

Caldera

  • Battle Royale: Solos,Duos, Trios, Quads
  • Golden Plunder: Quads

Fortune’s Keep

  • Resurgence: Solos, Duos, Trios, Quads

Rebirth Island:

  • Resurgence: Quads

Jól látható, hogy a korábban belengetett Rebirth Island eltűnés csupán egy hétig tartott, így a pálya rajongói is fellélegezhetnek. A második hétre is velünk maradt a Golden Plunder játékmód, melynek szabályairól >ide< kattintva tudhatsz meg többet.

Fortune’s Keep nem tartogat nagy meglepetéseket egyelőre játékmódokat tekintve, ám a pálya frissessége önmagában is elegendő lehet a játékosok odacsábítására és ezt természetesen a fejlesztők is nagyon jól tudják. Ami még extra érdekesség lehet, hogy az utolsó, publikus júliusi hétben Rebirth és Fortune’s Keep folyamatos rotációban váltják egymást, nem lesz egyszerre elérhető mindhárom pálya.

Nerfelték a legjobb fegyvereket, de néhány sniper erősebb lett – Warzone frissítés érkezett az este

×