KAWS is a potenciális jelöltek között van, de új névvel is jelentkezhet a cég.

Az Epic Games kis túlzással minden héten kollaborál valamilyen céggel vagy nagyobb művészekkel. Az utóbbi években az iparágon belül kimagasló szintre emelték az együttműködéseket, szinte mindenki szakítana magának egy apró szeletkét a Fortnite-ból. DC, Marvel, Sony, Microsoft…csak, hogy a legnagyobb neveket említsük, de nagyszabású Travis Scott vagy épp Ariana Grande koncertet is végignézhettek már a battle royale játék felhasználói.

Úgy tűnik tovább bővül ez a lista, pénteken érkezhet a bejelentés!

HYPEX mellett talán Shiina az a Fortnite leaker, aki belsős információkkal tudja ellátni a követőit. Ezúttal sem volt ez másképp, csütörtök délután egy újabb tweettel jelentkezett. Az egyik megbízható forrása elárulta neki, hogy pénteken az Epic Games leránthatja a leplet egy újabb kollaborációról. Ezúttal nem játékos, filmes vagy épp képregényes vonalra kell gondolnunk, hiszen világossá tette, hogy egy előadóművészről lesz majd szó.

 

Természetesen egyből beindultak a találgatások. A múltban már többször felmerült Billie Eiilish és Juice Wrld neve is, ám azon sem lepődnénk meg, ha az Epic Games egy teljesen más nevet dobna be holnap. Brian Donnelly, szakmai nevén Kaws, amerikai művész és tervező egy sejtelmes, Fortnite-tal kapcsolatos képet osztott meg Instagramon, mely túl erős lenne véletlen egybeesésnek. Nagy esély van rá, hogy a korábban már megkezdett együttműködést folytatja a cég, ám sokan jobban örülnének egy teljesen új névnek.

Szerintetek KAWS vagy más valaki lesz a kollaboráció főszereplője?

Mától konzol vagy PC nélkül maximális beállításokkal játszhatsz a Samsung TV-den

×