Már korábban elhintették ezeket a változásokat a fejlesztők.

Már a hét elején tudni lehetett, hogy a Raven Software egy frissítés keretein belül több fegyvert is gyengíteni fog csütörtök környékén. Az NZ-41 szinte biztos jelölt volt erre a feladatra, de gyakorlatilag a WZRanked TOP 5 lista bármelyik helyezettje megérdemelte volna a nerfeket.

Továbbra is kiváló választások lesznek majd ezek a fegyverek, ám jelenlegi állapotukban erőteljesen kimagaslottak a mezőnyből, melyet a fejlesztők sem nézhettek már tétlenül. A Season 4 két újoncát is kezelésbe vették a programozók, leginkább a kiegészítők változására kell majd odafigyelnünk, nem feltétlenül sebzésértéket/távolságot módosították a Marco 5 és UGM-8 esetében.

Nézzük is, hogy mi változott!

  • Az NZ-41 esetében sebzésszorzó változást is tapasztalhatunk, a törzs alsó részére a korábbi 1.1 helyett már csak 1.0 szorzót ad a játék
  • H4 Blixen esetében a maximális és „közepes/átlagos” sebzéstávolságot csökkentették le a fejlesztők pár méterrel
  • Az UGM-8 kapta a legtöbb nerfet első ránézésre, ám ezek jelentős része az attachmenteket érinti. A lövedék kezdősebessége csökkent 4%-kal.
  • Marco 5-nél a hipfire pontossága csökkent guggolás/fekvés közben
  • Az alábbi sniperek enyhe buffot kaptak a fejlesztőktől: 3-Line Rifle, Kar98k (VG) és Type 99
  • Fortune’s Keep szigetén megjelentek a lootolható Perkek

A fejlesztők nem finomkodtak a nerfek kiosztásával, ám nagy eséllyel továbbra is előkelő helyet őriznek majd a fenti fegyverek, csupán nem lesznek OP szinten erősek.

Ez a Vanguard Sniper Rifle lehet az új meta a Warzone Season 4-ben

×