Zseniálisan rakta össze a Sony a megújult PS+ első ingyenesen kínált játékait.

A Sony június 23-án Magyarországon is elindította a megújult PS Plus szolgáltatását, ami három különböző csomaggal próbálja felvenni a harcot a Microsoft játékszolgáltatásával, a Game Pass-al.

A PS+ Essential az új szolgáltatás legolcsóbbika, amely a Extra és a Premium hatalmas játékkatalógusától eltérően voltaképp pontosan azt kínálja, amit korábban már megszokhattunk: havonta ingyen játékokat, megérős akciókat, és többjátékos mókázást. A Sony viszont a drágább csomagok árnyékában sem hajlandó elhanyagolni az Essential-tagokat, amit jól bizonyít, hogy júniusban a God of Warral (is) ajándékozták meg a játékosokat, ez a fajta akarás pedig úgy tűnik júliusra is megmarad.

A Sony ugyanis leleplezte az év hetedik hónapjának Essential mellé adott ingyen játékait, az egyik pedig nemhogy egy hatalmas és viszonylag friss cím, aminek méltán örülhet mindenki, hanem ezzel együtt egy gigászi fityiszt is mutatnak a riválisnak. A júliusi ingyen játékok nem másak lesznek, mint a

Crash Bandicoot 4: It’s About Time, a The Dark Pictures Anthology: Man of Medan és az Arcageddon.

PS Plus free games for July 2022.

A Crash azért is fájhat a Microsoftnak, mert véletlenül az az Activision felelt a kiadásáért, amit a Blizzard és a King páros mellett nem is olyan régen elkezdett bekebelezni. Ez azt jelenti, hogy a játék hamarosan hivatalosan is a redmondi vállalat portfóliójának részét fogja képezni, és záros időn belül a Game Pass kínálatába is megérkezik. Nyilván a Sony és az Activision jóval korábban megegyeztek a Crash Bandicoot 4-ről, az időzítés mégis egy csípős odaszúrás lehet az Xbox szolgáltatásának, amit még a saját játékával is képes volt beelőzni az új PS+.

A játékokat július 5-től egészen augusztusig minden PS+ Essential, Extra és Premium előfizető ingyen meg fog kapni. 

PS1-től PS5-ig: Íme az összes játék a PS Plus Game Pass-féle játékszolgáltatásából

 

×