Javában tart a Shapeshifters Promo és az új Token-őrület a FIFA 22-ben, de már a következő eseménysorozat ötlete is felröppent.

Új Promo-ötlet látott napvilágot, amely akár a jelenleg is zajló Shapeshifters-t követhetné a FIFA 22-ben. De miről is van szó pontosan?

Forrás: Twitter

Nos, a Flaming Stars ötlete a Twitter-en is megtalálható k7graphic -tól származik. Az eseménysorozat lényege tulajdonképpen az, hogy egy hét alatt lehetőséget ad arra, hogy kedvenc arany, ezüst, vagy éppen bronz játékosunkból egy megállíthatatlan szörnyeteget hoz létre, egy 99-es lap formájában.

A Promo 1 hétig tartana, ezalatt lenne lehetőség a játékos-átalakításra, amelyet SBC-k formájában lehetne végrehajtani. Nyilván felmerülhet a kérdés, hogy mennyi létjogosultsága lehetne egy ilyen eseménysorozatnak, hiszen ez esetben rengeteg játékosnál szaladgálna egy-egy 99-es Ronaldo, vagy Mbappé, ehhez pedig konkrétan csak az arany lapjukra lenne szükség. Véleményünk szerint nem egy rossz gondolat alapvetően a Promo, viszont úgy lehetne igazán fair, vagy működőképes, ha a Gold vonalat elengedjük és nagyobb fókuszba hozzuk az ezüst és bronz lapokat.

Ti mit gondoltok?

 

Kiemelt kép: Gosunoob

 

Ezt olvastad már?

Segítünk! – Íme a 10 legdrágább nyitható Year In Review lap!

 

 

×