A Meta ranglista után kötelező pillantást vetünk a K/D-ra is.

A Call of Duty felhasználók sokszor böngészik a statisztikával foglalkozó oldalakat, hogy kiderüljön, éppen melyik fegyverek a legnépszerűbbek a játékban. Havi szinten mi is ki szoktuk gyűjteni ezeket, hiszen nem árt tisztában lenni az aktuális meta fegyverekkel. Azért kerülhetnek a listák élére, mert általánosságban ezek lehetnek a legjobb választások, nem is biztos, hogy alapsebzésben a legerősebbek, de ha minden faktort figyelembe veszünk (sebzés, kezelhetőség, range stb.) akkor ők kerülnek ki győztesen.

Érdekes lehet azonban egy másik lista is, mely szintén a WZRanked weboldalán kapott helyett. A K/D szekcióban azt olvashatjuk le, hogy az adott fegyverek mennyire halálosak egy felhasználó kezében. Minél magasabb ez az érték, annál több ölés jut egy-egy játékos halálára. Természetesen vannak egyező elemek a két (Meta vs. K/D) listán, de nem teljesen fedik egymást.

Nézzük is, hogy mely fegyverek rendelkeznek a legjobb K/D értékkel jelenleg Warzone-ban, a Season 4-es frissítés után!

5. Combat Shield – 1.18 K/D

Igazi kakukktojásról beszélhetünk, hiszen nem egy klasszikus értelemben vett fegyver a Combat Shield. A játék meele tárgyként hivatkozik rá. A Combat Shield 2021 novemberében mutatkozott be Vanguardban, majd a Warzone Season 1 integrációnak köszönhetően a Battle Royale módban is megtalálhatjuk.

4. Marco 5 – 1.26 K/D

A népszerűségi listában is előkelő helyet foglal el az újdonság, nem véletlenül, hiszen roppant halálos SMG-vel ajándékoztak meg minket a Raven Software munkatársai. Ha szeretnénk, akkor akár Akimbo módon is felszerelhetjük, mellyel sok játékost magához csábított. Ha összesítenénk a a két listát, akkor túlzás nélkül a játék legjobb SMG-jének titulusát is hazavihetné.

3. NZ-41 – 1.32 K/D

A legutóbbi update legnagyobb nyertese az NZ-41 Vanguard AR, mely végre kicsit megtörte az STG44 elképesztő egyeduralmát. Nem véletlenül, hiszen meglehetősen nagy sebzéssel és tűzgyorsasággal rendelkezik, az egyetlen visszatartó tényező a visszarúgás mértéke lehet csak, ám tapasztalt játékosoknak ez sem okozhat gondot. A meta lista mellett a K/D listában is az előkelő helyet tudhat magáénak, ám napokon belül érkezhet a nerf a fejlesztők állítása szerint.

2. UGM-8 – 1.51 K/D

Valamire most nagyon ráéreztek a Call of Duty programozói, hiszen a Season 4 másik újdonsága is felért a listára. Népszerűségben elmarad a Marco 5-höz képest, ám ez nem akadályozza meg abban, hogy a játék második leghalálosabb fegyvere legyen jelen pillanatban. Az LMG fegyverek meglehetősen szituációfüggő választások, de az UGM-8 kiemelkedő mobilitásának köszönhetően szinte mindenhol megállja a helyét, ahogy láthatjuk is az 1.5 feletti K/D értékből.

1. H4 Blixen – 1.84 K/D

A Reloaded frissítésben megérkezett újdonságot sokan egyből a meta várományos kategóriába sorolták, úgy tűnik nem is véletlenül. Toronymagasan vezeti a K/D alapú listát, a második helyezett UGM-8 1.51-es aránya sem közelíti meg a H4 Blixen mellett leolvasható 1.84-es értéket. A fejlesztők kigyomlálták teljes mértékben a fegyverrel összefüggő hibákat, így az új pályán. A Season 4 további időszakában is nagyot villanthat majd, ha a Raven Software munkatársai is úgy akarják, hiszen a pár napja beesett nerfek ellenére továbbra is pusztít mindkét szigeten.

A TOP 10 – K/D érték – 2022.06.29. (0:00) adatok alapján:

Tényleg kihagyhatatlan választás az UGM-8:

Eltűnik teljesen a visszarúgás?! – Így szereld fel a Warzone legjobb long-range fegyverét

×