Nagyon bizakodhatnak a következő Battlefield cím kapcsán azok, akik nem annyira voltak elégedettek a legutóbbi multiplayer élménnyel.

Úgy tűnik, hogy a Season 1 indulásával a Battlefield 2042 végre szép lassan kezdi összeszedni magát, mindazok örömére, akik nem kérték vissza a játékért kiadott pénzt. Úgy tűnik azonban, hogy az EA csak multiplayer Battlefield tendenciája megszakadhat a következő játék megjelenésekor.

A kiadó olyan embert keres, aki segít új Battlefield single player kampányt létrehozni.

Az EA karrieroldalán megjelent álláshirdetés szerint design directort keresnek a Battlefield Seattle-i stúdiójába. Ez egy új stúdió, melyet a Halo társ-alkotója, Marcus Lehto vezet. Lehto 2021-ben csatlakozott az EA-hez azzal a szándékkal, hogy bővítse a Battlefield történeteit.

A hirdetés szerint a design director feladata az lesz, hogy „ismerve a Battlefield franchise alapelveit, gondoskodjon arról, hogy a mesterien megtervezett kampányban mindez megjelenjen”. A jelentkezőknek legalább 10 éves tapasztalattal kell rendelkezniük.

A pozíció egyébként nem most, hanem még februárban nyílt meg, de a BFBulletin Twitter oldal most láttam meg, kiemelve, hogy legközelebb talán már egyjátékos Battlefield történetre is számíthatunk. Az utóbbi időben ilyet nem nagyon kaptunk, inkább a multiplayer élményre összpontosítottak. A Battlefield 2042 kezdeti bukása után azonban lehet, hogy a DICE jobban elgondolkozott azon, hogy mit is tegyen a játékokba. Lehet, hogy az egyjátékos kampány több embert képes visszahozni a franchise-ba.

Ha másért tehát nem, legalább a kampány miatt érdemes lehet megvenni a soron következő Battlefield játékot.

Ezt láttad már?

Íme az összes játék, ami PlayStation 5-ön 120 FPS-ben hasít

 

×