Három játékot átölelő kollaboráció startolt el szerdán.

A múlt hét különösen izgalmas volt az Epic Games által felvásárolt Fall Guys életében. Egyrészt hosszú idő után végre megérkezett a játék Xbox Series S/X, Xbox One és Nintendo Switch platformokra, másrészt a korábbi fizetős modell helyett free-to-play módon érhetjük el az Epic áruházában. Meglepődtünk volna, hogy ha ezt az eseményt nem köti össze valahogy az óriáscég a Fortnite és Rocket League címeivel. Szerencsére szerdán megtört a jég, megérkezett a hivatalos bejelentés.

Mutatjuk is, hogy milyen ajándékokat gyűjthetünk be az elkövetkezendő 11 napban!

Fall Guys-ban a „Challenges” menüpontban a „Crown Clash” fület kell majd megkeresnünk. Öt szakaszra oszthatjuk fel a feladatokat és a jutalmakat is, ám szerencsére gyakorlatilag csak játszanunk kell a játékkal, nincs különleges feltétel a fejlesztők részéről. A jutalmak kimaxolásához összesen 100 kört kell lejátszanunk. IFireMonkey jóvoltából lentebb megpillanthatjuk a Rocket League és Fortnite jutalmak pontos listáját is. Fortnite játékosoknak különösen érdemes lehet pár Fall Guys meccset lejátszani, hiszen a „fődíj” számukra egy teljesen ingyenes outfit lesz majd.

 

Arra mindenképp figyeljünk oda, hogy a megfelelő Epic Games fiókba belépve játszunk a Fall Guys-al, hiszen csak abban az esetben kapjuk meg a Fortnite és Rocket League jutalmakat. A Steames változat külön rákérdez, hogy melyik Epic Games fiókkal szeretnénk összekapcsolni, míg az Epic Store-os verzió esetén csak arra kell figyelnünk, hogy a kliensben a helyes adatokkal legyünk bejelentkezve.

Borítókép forrása: Katt!

Megszoksz vagy megszöksz – 5 dolog, amit tudnod kell, ha egy gamerrel élsz

×