A teljesen váratlan döntést egyik fél sem részletezte, de jelenleg nem úgy tűnik, hogy egyhamar visszakerül a kínálatba a közkedvelt magyar sorozat.

Teljesen váratlanul, bármilyen előzetes figyelmeztetés nélkül kikerült az HBO MAX kínálatából az utóbbi idők egyik legjobb és legnézettebb hazai sorozata, az ‘A Besúgó’ – írta meg a hírt a Kreatív

Azok az HBO MAX-előfizetők, akik szerda reggel megnyitották a streaming szolgáltató alkalmazását, arra lehettek figyelmesek, hogy a magyar sikersorozat szőrén-szálán eltűnt. A felhasználók a saját listájukon, a megtekintés folytatása listán, illetve a direkt keresésekben sem találják már a sorozatot – és mivel saját gyártású tartalomról van szó, sokan azonnal technikai hibára gyanakodtak.

Mint kiderült, sajnos nem ez áll a háttérben.

Pontos részleteket sajnos nem tudni, az azonban már biztos, hogy tudatos döntés állhat a dolog mögött. Legalábbis ez derült ki a Kreatív kérdéseire érkezett meglehetősen szűkszavú válaszból, amely szerint a végső szolgáltatás még alakulóban van, ezért a folyamat része, hogy egyes tartalmak lekerülnek a felületről.

Ami még furcsább lehet, hogy nem a Besúgó az egyetlen, ami érintett a problémában. Több másik európai és régiós saját gyártású tartalom is lekerült, mint például

  • az Aranyélet 3. évada,
  • az Időbevándorlók két évada,
  • az Apanapok,
  • a Foodie Love,
  • az Árnyak 3. évada,
  • a Szexi svédek,
  • és az Eszmélet.

A Kreatív annyit még kiszedett a Warner Bros. Discovery-ből, hogy a változás minden egyes országot érint, ami azt jelenti, hogy a Besúgó a mai naptól kezdődően sehol sem érhető el az HBO MAX-ról. Ez pedig nemcsak azért érthetetlen, mert az HBO maga gyártatta, hanem azért is, mert a magyar sorozat a térség egyik legnézettebb sorozata lett, ami egy időben még a The Batmannél is több embert szögezett a képernyők elé.

A portál megkereste a Besúgó alkotóit is, akik azonban nem kívánták kommentálni az HBO lépését, így sajnos tőlük sem sikerült megtudni, hogy a jövőben esetleg feltűnhet-e a sorozatuk más streaming platformokon.

Így készült a Stranger Things 4 legmenőbb jelenete – Vecna vs. Max

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×