Napokon belül elstartolhat a tesztszerveres build.

A PUBG fejlesztői múlt héten bedurrantották a marketingrakétákat, hiszen hamarosan egy nagy frissítés érkezik a játékhoz. A PUBG 18.2-as verziójának legnagyobb sztárja a Deston névre hallgató 8×8-as pálya lehet, melynek legfontosabb tulajdonságait egy korábbi bejegyzésünkben összefoglaltuk. Ám butaság lett volna azt hinnünk, hogy a fejlesztők nem készülnek mással, melyet egy keddi Twitter üzenet meg is erősített.

Egy brutális shotgun érkezhet meg a játékba!

 

A játék megjelenése óta meglepően óvatosan kezeli a Shotgunok kategóriáját a PUBG. A három alap sörétes mellé ez idáig egyedül a pisztoly slotba illeszthető Sawed-Off és a DBS érkezett csak meg, így éppen ideje volt egy bővítésnek, melynek ideális táptalajt biztosíthat az új helyszín. A fogadtatás nem volt túl egyértelmű, sokan örülnek, hogy egyre több közelharci fegyver közül választhatnak, míg mások inkább az AR vagy DMR kategóriát bővítették volna. Statisztikák hiányában egyelőre nem igazán lehet ítéletet mondani a shotgun felett, ahogy azt sem tudjuk, hogy milyen formában és mely pályákon lesz elérhető. Egy biztos, a kinézete mindenképpen tekintélyt parancsoló.

 

Szerda délelőtt további képeket is kaptunk az újdonságról, így tényleg nem lehet már messze a tesztszerveres build kiadásának ideje. Sokan a hét közepére várták, ám szerda estig még nem érkezett konkrét információ ezzel kapcsolatban.

Mit szóltok az újdonságokhoz?

Mocsártól a felhőkarcolóig – A héten ki is próbálhatjuk már az új PUBG pályát

×