Íme a Warzone Pacific Season 4 leggyorsabb TTK-val bíró fegyverei azoknak, akik tényleg a killre mennek a harcok során.

Az ellenfelek lehető leggyorsabb kivégzése kulcsfontosságú egy olyan játékban, mint a Call of Duty: Warzone, ahol szinte minden azon múlik, hogy milyen gyorsan reagálsz az eseményekre. Így most a CharlieIntel segítségével megmutatjuk nektek azokat a fegyvereket, melyek

a Season 4 során a legalacsonyabb TTK-val rendelkeznek, vagyis a leggyorsabban lehet velük leteríteni az ellenfeleket.

Mivel a Warzone-ban immár több mint 150 fegyver közül választhatunk, bölcsen kell kiválasztania a loadoutot. Számos tényezőt kell figyelembe venni, például a mobilitást, a visszarúgást és a hatótávot, de az egyik legfontosabb tényező a killig eltelt idő, vagy más nevén a time to kill (vagy TTK). Minél alacsonyabb a fegyvered TTK-ja, annál jobb, hiszen azzal a lehető leggyorsabban tudod megölni az ellenfelet, ami nagy előnyt jelent.

A Warzone-ban a TTK némileg átalakult, miután megjelent a Season 4, már csak azért is, mert most már 150 HP-ja van a játékosoknak a korábbi 100 helyett. Ezért is fontos az alacsony TTK, amihez ajánlunk néhány fegyvert is.

A leggyorsabb gyilkos közelre

A Sym.gg statisztikáinak köszönhetően jól látható, hogy a leggyorsabban közelharci fegyver mind Calderán, mind Rebirth Islanden a Marco 5 SMG az Akimbo Perkkel. Ez most nagyon népszerű fegyver, ami lázban tartja a közösséget.

A Marco 5 mindössze 385 ms-os TTK-val bír, amikor a mellkason találja az ellenfelet bármelyik pályán. Természetesen ez az idő a killhez attól is függ, hogy sikerül-e minden lövést jó helyre küldeni, ezt a számot tehát nem lesz mindig könnyű elérni. Ha azonban eltávolíthatjuk az Akimbo Perk-et, akkor a TTK már 539 ms-osra nő, ami egyébként még mindig rendkívül gyors. Természetesen a TTK változhat attól függően, hogy hová érkeznek a lövedékek, nem mindegy, hogy fejre vagy lábra.

Legalacsonyabb TTK-s Marco 5 loadout

  • Muzzle: Recoil Booster
  • Barrel: Botti 240mm VL
  • Optic: 1229/Slate 3.25x Custom
  • Stock: Botti HF Folding
  • Underbarrel: 
  • Magazine: 9mm 48 Round Drums
  • Ammunition: Subsonic
  • Rear Grip: Pine Tar Grip
  • Perk: Akimbo
  • Perk 2: Quick

Ennek a Marco 5 loadoutnak az a lényege, hogy közelről minél jobban ledaráljuk a játékosokat, tehát a tüzelési sebesség javítására összpontosít. A Recoil Booster és a Botti VL javítják a tűzgyorsaságot, csökkentve némileg a TTK-t. A Botti HF Folding Stock és a Pine Tar Grip viszont növeli a hip-fire pontosságot. Természetesen kell az Akimbo perk, de mivel így nem lehet ADS-t használni, jól jön a 1229/Slate 3.25x Custom optika, ami szintén növeli a pontosságot.

A leggyorsabb gyilkos távolra

Meglepő lehet, hogy ebben az esetben a Modern Warfare fegyver, a FiNN LMG kerül elő a legalacsonyabb nagy hatótávolságú TTK kapcsán. Ha mellkasra szerzünk találatot nagy távolságból, a FiNN mindössze 660 ms alatt tud lelőni egy játékost 30 méternél messzebb.

Messze nem ez a legjobb fegyver a játékban, de a megfelelő beállítással kitörölheted a játékosokat messziről is. Egyes fegyverek gyorsabban ölnek, amikor fejbe lőnek, de a FiNN TTK-ja nem függ a fejlövésektől – még akkor is, ha minden testlövést célba ér, ugyanolyan gyorsan öl.

A legalacsonyabb TTK-s FiNN LMG loadout

  • Muzzle: Monolithic Suppressor
  • Barrel: XRK LongShot Adverse
  • Laser: Tac Laser
  • Optic: VLK 3.0x Optic
  • Underbarrel: Commando Foregrip

Igazából itt az Adverse barrel az, ami a FiNN LMG-t a Warzone leggyorsabb gyilkos fegyverévé alakítja. Az XRK LongShot Adverse és a Monolithic Suppressor kombinálásával a fegyver gyors golyósebességet, és ami még fontosabb, alacsony TTK-t kap. A többi pedig azért fontos, hogy a célon tudjuk tartani a fegyvert. A Tac Laser növeli az ADS sebességét és csökkenti a kilengést, míg a Commando Foregrip jelentősen javítja a visszarúgás-szabályozást.

Úgy tűnik, hogy jelenleg ezek a fegyvereke rendelkeznek a lehető leggyorsabb TTK-val, ami nagyon gyorsan megváltozhat, ahogy sorra jönnek a frissítések a játékba. Neked melyik fegyver jön be TTK szempontjából?

A 10 legjobb fegyvert láttad már?

Hatalmas szerepcserék az élen – Ez a 10 “legjobb” Warzone fegyver a szezon első hetében

 

×