Jövő héten a pálya is alakul egy kicsit.

Az Epic Games a Chapter 3-ban tökéletesen hozza az első Chapterben megszokott ütemtervet. Egyik héten egy nagyobb, szerverleállással járó frissítés érkezik, míg a második heteken az előző heti fájlokba bepakolt, többé-kevésbé titkosított újdonságokat aktiválja a cég pár kattintással. Így gyakorlatilag folyamatosan érkeznek az újdonságok, nincs üresjárat egyik héten sem. Ez alól kivételt képezhet majd az Epic Games július végi, augusztus eleji nyári szünete, ám valamikor nekik is pihenniük kell.

Nézzük is, hogy mit hozott a kedd délutáni Fortnite frissítés!

 

Kapásból két újoncot is köszönthetünk a játék bőveb lootpoljában, ám a leakek és a hírek követőinek a létezésük már nem lesz annyira nagy meglepetés.

  • Visszatért a hírhedt Flare Gun, némileg átalakított textúrákkal. Megtalálhatjuk a földön, ládákban, de akár még Supply Dropokban is.
  • Egy teljesen új tárgy is debütált múlt kedden a Ripsaw Launcher képében, ám csak limitált helyeken volt megtalálható. A fegyvert láthattunk már a szezon bemutató videójában, ám most, hogy a pályán szinte mindenhol fellelhetjük, bizonyára több trükköt is találnak majd a játékosok a tárggyal kapcsolatban. Egy hétig megtalálhatjuk a földön, ládákban, de akár még Supply Dropokban is.

 

Az Epic Games azt is bejelentette, hogy július 5-én a Rocky Reels és a The Jonenes közötti templom radikálisabb változásokon mehet keresztül, melyre jobb, ha odafigyel a kompetitív közösség is. Ekkor érkezhet a Fortnite v21.20-as frissítése.

Mit szóltok az újdonságokhoz?

Íme az összes játék, ami PlayStation 5-ön 120 FPS-ben hasít

×