A fájlok nem hazudnak, ám a Ubisoft programozói bármikor kaszálhatják a projektet.

Manapság akár fizetős, akár teljesen ingyenes játékról beszélünk, nem igazán találkozunk olyan címmel, melyből hiányozna a Battle Pass funkció. Általában 10€ környéki összeget vagy ennek megfelelő in-game valutát kérnek el értük a fejlesztők, ám cserébe rengeteg kozmetikai tárggyal gyarapíthatjuk a virtuális raktárunkat. Sok esetben a belépő árát is visszaszerezhetjük, ha kitartóan játszunk az adott szezonban.

A Rainbow Six Siege fejlesztői már 2019-ben kísérleteztek ezzel a modellel, ám akkor még csak pár skint szerezhettek meg a játékosok. Az igazi rajtra 2020 elejéig kellett várni, a Road To S.I. 2020 eseménysorozat adott kiváló apropót a bevezetésére. Innentől kezdve nem is volt megállás, jelen pillanatban is a Y7S2 belépőjének jutalmait farmolhatjuk az éles szervereken.

A Fortnite-ból merítenének ötletet a Ubisoft programozói?

Battlepass rework for Y7S4 from Rainbow6

 

Szinte még ki sem hűlt a kedd délután megérkezett Y7S2.1 frissítés, máris sikerült új információkat kinyerni belőle az adatbányászoknak. A fájlok alapján Y7S3 vagy Y7S4 szezonban a Fortnite-hoz hasonló Battle Pass érkezne a jelenlegi kialakítás helyére. Fortnite-ban bizonyos keretek között mi adhatjuk meg, hogy melyik jutalmat szeretnénk feloldani, ám kikötésekre mindenképp számíthatunk majd, nem ugorhatunk rá egyből az utolsó szintért járó jutalomra. Annak idején az Epic Games battle royale lövöldéjében vegyes fogadtatásban részesítették az újdonságot a játékosok, ám azt kijelenthetjük, hogy a jelenlegi, egy útvonalon feloldható Pass-nál biztosan nem lesz rosszabb az új rendszer.

Több idegesítő hibával is leszámoltak – Megérkezett a Rainbow Six Siege Y7S2.1

×